Hotel Na Mlýně se nachází na úpatí Orlických hor v městečku Cotkytle. Místo je ideální pro turistiku. Zahrajte si v hotelu kuželky nebo stolní tenis. Dopřejte si láhev kvalitního moravského vína a welcome drink zdarma.
Hotel Na Mlýně se nachází na úpatí Orlických hor v městečku Cotkytle. Místo je ideální pro turistiku. Zahrajte si v hotelu kuželky nebo stolní tenis. Dopřejte si láhev kvalitního moravského vína a welcome drink zdarma.

Rodinná pohoda v Orlických horách

Rodinný hotel Na Mlýně nabízí svým hostům veškerý komfort. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení a televizi. V některých pokojích je sedací vana včetně sprchy s umyvadlem a WC. Usaďte se na terasu a užijte si výhled do přírody, zatímco vaše děti se zabaví v dětském koutku, na skluzavce nebo v bazénku.

V hotelové restauraci na vás čeká bohatá snídaně formou bufetu. Na konci dne si vychutnáte tříchodovou večeři s výběrem ze dvou hlavních jídel. Na romantický večer se k dobrému jídlu nejlépe hodí láhev kvalitního vína z moravských sklepů. Hotel má navíc každý víkend gurmánské akce, které jistě potěší každého labužníka a milovníka grilovaných kolen a lahodných žeber.

Koloběžky a wellness

Zdarma si v hotelu můžete půjčit koloběžky a vyrazit do horské přírody. Pokud dáváte přednost výletu na kolech, v hotelu je k dispozici úschovna kol. Po zábavné projížďce si zahrajte kuželky nebo stolní tenis, na výběr je taky petangue, kriket, šipky, badminton nebo kulečník.

Na správné dovolené se má především odpočívat. Dopřejte si proto návštěvu hotelového wellness. Za příplatek si můžete zajít do vířivky nebo si užít uvolňující masáž. Nechte se hýčkat. Masáže jsou zaměřené na odstranění únavy, stimulaci nervů a krevního oběhu a odstranění škodlivých látek z vašeho těla.

Kam k vodě?

K letní dovolené koupání prostě patří. V okolí hotelu je hned několik možností, kam se jít zchladit. Dlouhý rybník v Lanškrounu leží 16 km od hotelu. Pokud sem vyrazíte, určitě vyzkoušejte windsurfing nebo výuku jachtingu. Je možné si zde i zapůjčit loďku na romantické projížďky.

V Ústí nad Orlicí, asi 32 km od hotelu, se nachází aquapark. Pro děti jsou zde skluzavky a tobogány, příznivci sportu mohou využít venkovní hřiště. Budete zde mít také příležitost užít si aquazorbing.

Hotel Na Mlýně

Hotel Na Mlýně

Herbortice 1 , Cotkytle
Česká republika

Provozuje společnost:
U nás levně s.r.o. IČ: 03234762


+420 778 067 167

hotel.namlyne@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Kolárna
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Zastávka
1,2 km
Aquapark
22,7 km
Sjezdovka
50 m