Pobyt v Benecku, nejslunnějším místě Krkonoš a "vzdušných lázních" je ideální pro páry i rodiny. V hotelu Sůva si užijete tradiční krkonošskou kuchyni i relax na terase. Děti nadchne hřiště s trampolínou a inline stezka.
Pobyt v Benecku, nejslunnějším místě Krkonoš a "vzdušných lázních" je ideální pro páry i rodiny. V hotelu Sůva si užijete tradiční krkonošskou kuchyni i relax na terase. Děti nadchne hřiště s trampolínou a inline stezka.

Vzdušné lázně v horském hotýlku

V nádherném prostředí Krkonoš v nadmořské výšce 900 m se nachází horské středisko Benecko, kterému se přezdívá "vzdušné lázně" a je také nejslunnějším místem Krkonoš. Vydejte se na dovolenou právě sem do krásného horského hotelu Sůva ***, který se pyšní vynikajícím hodnocením od zákazníků. Na Bookingu má dokonce 9 bodů z 10!

Ubytováni budete v komfortním horském pokojíku s vlastní koupelnou, TV a posezením. Čekat na vás bude láhev prosecca na uvítanou.


Hotel, který si děti zamilují

Hotel Sůva je ideální pro rodiny s dětmi všeho věku. K dispozici je dětská postýlka, přistýlka pro starší děti, možnost zapůjčení dětského vybavení, v restauraci je i dětský koutek a u hotelu dětské hřiště. Nedaleko hotelu je také turistická trasa ideální pro procházku s kočárkem.


Pokrmy z lokálních surovin připravované s láskou

Těšte se na polopenzi, která se podává v hotelové restauraci zaměřené na tradiční krkonšskou kuchyni. Čekají vás bohaté snídaně (8:00 - 10:00 hodin) formou bufetu a večeře (17:00 - 20:30 hodin) výběrem z několika jídel nabídky polopenze.

Pánové jistě ocení točenou plzínku a na dámy, kromě italského prosecca, čeká selekce citlivě vybraných tuzemských i zahraničních vín.

Relax na terase i túry po okolí

Hotel má také terasu, která je ideální k relaxaci, pro děti je připraveno dětské hřiště s trampolínou.

Hned u hotelu můžete vkročit na turistickou trasu, která je díky rovným cestám ideální pro každého turistu i pro rodinu s kočárkem. K dispozici je také trasa pro cykloturisty. Vydejte se také do nedalekého nákupního či zábavního střediska.

TIP: Využijte KARTU HOSTA a dopřejte si aktivity na Benecku s 25% slevou (např. bazén, saunu, solnou jeskyni aj.) a dalšími výhodami.

Hotel Sůva ***

Hotel Sůva ***

Benecko 91 , Benecko
Česká republika

Provozuje společnost:
VICE&MORE s.r.o IČ: 24217018


+420 608 98 44 01

info@hotelsuva.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná