Užijte si romantickou dovolenou pod Pálavou v hotelu v anglickém stylu Drnholec ***. Těšte se na vynikající polopenzi, ochutnávky vín s odborným výkladem a vstup do nejoblíbenějších rakouských lázní Laa an der Thaya.
Užijte si romantickou dovolenou pod Pálavou v hotelu v anglickém stylu Drnholec ***. Těšte se na vynikající polopenzi, ochutnávky vín s odborným výkladem a vstup do nejoblíbenějších rakouských lázní Laa an der Thaya.

Ubytujte se v hotelu v anglickém stylu na jižní Moravě

Ubytování v anglickém stylu pod Pálavskými vrchy v populárním hotelu Drnholec ***, který nadchne všechny milovníky vína a romantické moravské přírody. Hotel s rodinnou atmosférou najdete kousek od hranic s Rakouskem, odkud to máte blízko na Pálavu, do Mikulova i k Věstonické přehradě.

Pokoje hotelu jsou moderně zařízené - najdete zde TV, telefon a vlastní sociální zařízení (WC, sprcha). Z většiny pokojů je navíc i krásný výhled na náměstí nebo hotelovou zahradu.


Hotel jsme osobně ověřili a můžeme pobyt doporučit nejen zamilovaným párům, ale i rodinám s dětmi či partám přátel. Díky skvělé vybavenosti hotelu si tu každý přijde na své. Uchvátily nás nejen krásné pokoje, ale také milá a vstřícná obsluha, příjemným bonusem je hotelová zahrada s možností posezení a vinným sklípkem.


V hotelové restauraci si pochutnáte jak na mezinárodní kuchyni, tak i na typických moravských a českých specialitách. V průběhu roku se tak můžete těšit na zvěřinové, rybí a chřestové dobroty. Na vyžádání je možné připravit i bezlepkové pokrmy.

Samotná polopenze se skládá z bohatých snídaní, při kterých si každý vybere, na co má chuť, a z večeří, při nichž máte možnost výběru ze šesti jídel. Místní kuchařský tým je opravdu šikovný, takže ať už si vyberete pokrm s masem či bez, něco smaženého nebo tradiční české jídlo, určitě si pochutnáte.

Po chutném jídle si dopřejte i kávu a něco dobrého na zub - na výběr budete mít z nabídky domácích dortíků a čerstvé kávy.

Relax v oblíbených termálech Laa an der Thaya

Jistě vás potěší také vstupenka v ceně balíčku, díky které si můžete odpočinout v nedalekých termálních lázních Laa an der Thaya (pouze 20 km = 25 minut cesty autem od hotelu), které patří mezi ty nejoblíbenější v Rakousku. Najdete zde termální bazény, vířivky, vodopády i další atrakce. Pokud se rozhodnete vydat do lázní i další den, celodenní vstupné vás vyjde na 25 €.

Vinice a odpočinek

Okolí hotelu s krásnou přírodou je ideální na procházky. Určitě ale také zajeďte navštívit jedno z mnoha zajímavých míst kolem.

Hotel Drnholec ***

Hotel Drnholec ***

nám. Svobody 5/8 , Drnholec
Česká republika

Provozuje společnost:
SLEEP & RELAX a.s. IČ: 05480299


+420 725 555 580

booking@hoteldrnholec.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Půjčovna kol