Na relaxační pobyt v luxusním 4* hotelu Morris jen tak nezapomenete. Užijte si třeba nabitý dámský balíček, privátní vířivku, bylinkovou saunu, vstup do aquaparku i masáže, zábaly a další relaxační procedury.
Na relaxační pobyt v luxusním 4* hotelu Morris jen tak nezapomenete. Užijte si třeba nabitý dámský balíček, privátní vířivku, bylinkovou saunu, vstup do aquaparku i masáže, zábaly a další relaxační procedury.

Wellness pobyt v Parkhotelu Morris **** Nový Bor

Hotel Morris Nový Bor **** leží v klidné části města a nabízí skvělé ubytování a zároveň dobrou dostupnost do centra. Moderní pokoje hotelu odpovídají standardu 4* a v každém z nich najdete vlastní sociální zařízení, minibar, telefon, trezor, LCD TV/SAT, WiFi, vysoušeč vlasů a koupelnovou kosmetiku. Některé pokoje mají balkon.


Parkhotel Morris **** získal ocenění Czech Hotel Awards za nejlepší hotel Libereckého kraje za rok 2014. Kladně ho hodnotí také uživatelé na portále Booking.com, kde získal hotel hodnocení 7,3 z celkového počtu 10 bodů.


Pochutnejte si na evropských i tradičních dobrotách

V luxusní atypické atriové restauraci Atrium s výhledem do rozsáhlého parku si vychutnáte polopenzi. Na dezert zajděte do kavárny Marilyn nebo poseďte ve vinném sklípku.

Zavítejte do světa luxusního wellness

Na téhle dovolené načerpáte rozhodně spoustu nových sil. Ať už zvolíte kteroukoli variantu, vždy se můžete těšit na blahodárné a zároveň uvolňující procedury.

Například čokoládový zábal pomáhá odbourávat tuky, potlačit celulitidu a navíc se při něm báječně zrelaxujete.

Prohřátí v sauně zase posiluje obranyschopnost organismu. Po náročném dni tak jistě oceníte vířivku a bylinkovou saunu. I další zábaly a masáže mají mnoho relaxačních i léčebných účinků.

Vydejte se na toulky po Novém Boru

V okolí se nachází hodně míst, která rozhodně stojí za to. Vydejte se třeba na rozhlednu Špičák nebo Bobří soutěsku.

  • Česká Lípa (10 km) s krásným historickým náměstím, galerií, vlastivědným muzeem, akváriem i krytým aquaparkem je jen kousek od vás.
  • Národní Park České Švýcarsko (20 km) máte na dosah. Můžete zde obdivovat unikátní pískovcové útvary, které tvoří mohutné skalní věže, brány, rokle i bludiště. Stačí se rozhlédnout a budete se zde cítit jako v pohádce.
  • Máchovo jezero (29 km) i jeho okolí stojí za procházku.
  • Vydejte se na některý z hradů - Grabštejn, Bezděz nebo Kokořín.
Parkhotel Morris Nový Bor ****

Parkhotel Morris Nový Bor ****

Žižkova 269 , Nový Bor
Česká republika

Provozuje společnost:
MORRIS CL s.r.o. IČ: 49097415


+420 487 723 157

parkhotel@hotelmorris.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
4,5 km