Přírodu tisíce podob s jeskyněmi, hrady, zámky i aquaparky, to vše nabízí krásami našlapaná oblast Moravského krasu. Ubytujte se v hotelu Vrchovina *** a užijte si dovolenou s polopenzí i slevou do privátní sauny.

O ubytování

Hotel Vrchovina *** je zasazen do malebné přírody Drahanské vrchoviny. Svým hostům nabízí pohodlné ubytování v bezprostřední blízkosti Moravského krasu. Nejblíže to budete mít ke Sloupsko-šošůvským (12 km) a Punkevním jeskyním (15 km), které stojí za prohlídku. Do Vyškova to budete mít 15 km a zde si běžte třeba zaplavat a odpočinout do Aquaparku Vyškov, nebo zde navštivte DinoPark a ZOO Park. Boskovický hrad i zámek (24 km) se zase řadí mezi historické památky, které se vám určitě budou líbit.

Kde budete spát?

Pro váš pobyt jsou připraveny zrekonstruované dvojlůžkové a čtyřlůžkové pokoje. Všechny jsou vybaveny vlastní koupelnou, některé mají TV a do části z nich je také možné doobjednat přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace hotelu se těší skvělým recenzím, můžete si tak být jisti, že jídlo zde si vychutnáte. Jen z čerstvých a kvalitních surovin pro vás šéfkuchaři připraví jídla domácí i mezinárodní kuchyně.

Kuchařský tým pro hosty připravuje také tematické gastronomické akce – např. tradiční myslivecké halali, dny slovenské kuchyně nebo vepřové hody. Hosté mohou kdykoli navštívit hotelovou restauraci, salónek nebo letní terasu.

Něco navíc

Na recepci si můžete zakoupit permanentky do posilovny, hygienické potřeby, turistické razítko a turistický pas i suvenýry. Mezi bezplatné služby hotelu patří například i WiFi připojení či možnost úschovy cenností v trezoru.

Hotel Vrchovina ***

Hotel Vrchovina ***

Podomí 142 , Drnovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Remoraid, s.r.o. IČ: 29197945


+420 517 385 455

info@hotel-vrchovina.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Fitness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,5 km
Aquapark
17 km