Užijte si skvělou dovolenou v Jižních Čechách. Ubytujte se v penzionu U Zelené ratolesti v centru Českých Budějovic s výbornými snídaněmi. Součástí penzionu je také restaurace, pivnice a úschovna kol.
Užijte si skvělou dovolenou v Jižních Čechách. Ubytujte se v penzionu U Zelené ratolesti v centru Českých Budějovic s výbornými snídaněmi. Součástí penzionu je také restaurace, pivnice a úschovna kol.

Ubytování v historickém penzionu U Zelené ratolesti

Chcete-li poznat krásy Českých Budějovic a okolí, historický penzion U Zelené ratolesti je skvělým výchozím bodem. Nabízí ubytování v moderně zařízených pokojích, které jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV a WiFi připojením.

Cyklisté pak jistě ocení možnost úschovy v uzamčeném prostoru.

Součástí penzionu je také restaurace a pivnice Kozlovna s atraktivním interiérem (rohatého kozla si nelze nevšimnout), tradičními značkami piva, výtečným jídlem a pozornou obsluhou. Na výběr máte také z tuzemských i zahraničních vín prvotřídní kvality. Dopřát si můžete lahodný dezert a italskou kávu. V létě je k dispozici terasa.

Památky UNESCO, třeboňský rybník i aquaparky

  • Vydejte se do Třeboně k největšímu českému rybníku Rožmberku, kolem kterého vede naučná stezka.

  • Pokud máte rádi procházky a přírodu, navštivte Blanský les a Národní park Šumava.

  • Za vidění stojí také Holašovice (UNESCO) s typickou architekturou ve stylu selského baroka a nádherný klášter Zlatá koruna.

  • Milovníky cyklistiky nadchne stezka o délce 10 kilometrů vedoucí k zámku Hluboká nad Vltavou.

Pokud milujete plavání či chcete udělat radost dětem, které milují tobogány, potěší vás, že na dosah máte hned dva aquaparky.

  • Aquapark České Budějovice má plavecký, skokanský i dětský bazén. K relaxaci poslouží vířivka a parní komora, děti potěší krytý tobogán o délce 69 m. V létě je otevřena také venkovní plovárna s plaveckým a dětským bazénem.
  • Aquapark Hluboká nad Vltavou s velkým bazénem s tobogánem i malým bazénem se skluzavkou a vodním hříbkem. Pro děti je připraven herní koutek a hřiště.
Penzion U Zelené ratolesti

Penzion U Zelené ratolesti

Husova 5 , České Budějovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Zelená ratolest a.s. IČ: 25196120


606 080 599

z.ratolest@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná