Vydejte se do penzionu Nemanský mlýn u Českého lesa, krásná příroda, koupání v bazénu, chutná polopenze a parádní cyklostezka přímo u penzionu - ideální dovolená pro vášnivé cyklisty. Jako bonus láhev vína.
Vydejte se do penzionu Nemanský mlýn u Českého lesa, krásná příroda, koupání v bazénu, chutná polopenze a parádní cyklostezka přímo u penzionu - ideální dovolená pro vášnivé cyklisty. Jako bonus láhev vína.

Penzion přímo u cyklostezky a Českého lesa

Dopřejte si parádní dovolenou v penzionu Nemanský mlýn, jehož historie sahá až do 18. století. Stylové ubytování v malé vesničce Havlovice Vám zaručí pobyt plný letní pohody. Nedaleko také najdete chráněnou krajinnou oblast Český les, kde můžete obdivovat pestrou přírodu.

Ubytování nabízí penzion ve studiích pro dva. Každé studio má vlastní obývací pokoj a ložnici v podkroví s možností přistýlky. Všechna studia jsou vybavena vlastním sociálním zařízením a TV.

Relaxace v bazénu, na tenise nebo u krbu

Využít můžete také zahradu penzionu, kde najdete hřiště pro tenis, volejbal či nohejbal. V letních měsících je k dispozici 15 m dlouhý bazén. K relaxaci je ideální venkovní posezení u otevřeného krbu

Přímo u penzionu najdete krásnou cyklostezku a in-line stezku, které lákají všechny nadšené milovníky kol. Rozhodně si je proto nezapomeňte na vaši dovolenou přibalit s sebou.

Výlety do okolí - hrady, zahrady nebo aquapark

Kromě přírody Českého lesa můžete navštívit také jiná místa, která rozhodně stojí za vidění. Kam tedy vyrazit na výlety?

  • Domažlice - toto kdysi královské město patří k oblíbeným turistickým místům v západní části Čech. K vidění jsou zde malebné domečky s podloubím nebo třeba známá Domažlická věž, která je zpřístupněná veřejnosti a nabízí parádní výhled do okolí.
  • Zámek Horšovský Týn - jako v pohádce se budete cítit při prohlídce rozlehlého zámku Horšovský Týn.
  • Hrad Švihov nebo Klenová - gotický vodní hrad Švihov je skvělou volbou pro odpolední výlet. Obdivovat tu můžete taneční sál s renesančním stropem. Pokud zatoužíte po trochu strašidelnějším hradu, zvolte ten v Klenové.
  • Americká zahrada Chudenice - jako na kontinentu za oceánem se budete cítit právě zde. Rostliny, které jsou běžně k vidění pouze v Americe, vytváří specifický ráz tohoto místa.
  • Aquapark Waldmunchen - osvěžit se můžete v nedalekém německém aquaparku, kde najdete dětský bazén, slaný bazén s masážními tryskami, 60 m dlouhý tobogán nebo kanál s divokou vodou.
Penzion Nemanský Mlýn

Penzion Nemanský Mlýn

Havlovice 22 , Domažlice
Česká republika

Provozuje společnost:
Svatopluk Konop IČ: 64409449


+420 379 725 188

nmhavlovice@centrum.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování