Hledáte wellness pobyt ve středních Čechách? Užijte perfektní služby Vigvam Resortu kousek od Kolína. Čeká vás penzion nebo snové lůžkové vagóny stojící v areálu. V ceně polopenze, vína i sauna s vířivkou, děti zdarma.

Dřevěná dominanta resortu

Dominantou celého resortu je celodřevěný vigvam. Se svou výškou 22,92 metrů je nejvyšší stavbou svého druhu na světě! Není však jen na okrasu, jeho celková kapacita činí 280 míst k sezení a jeho součástí také bar a přilehlé grilovací centrum s venkovním posezením.


O ubytování

Moderní areál Vigvam resort v Němčicích u Kolína byl otevřen v roce 2011. Můžete si tak být jisti tím, že vás čeká krásné nové prostředí, v němž vám nebude chybět vůbec nic – od perfektního ubytování s vynikající stravou, přes wellness procedury a další volnočasové vyžití až po okolí s mnoha možnostmi výletů za přírodou i historií. Vydat se můžete například do Poděbrad (14 km) či do Kutné Hory (15 km). Pokud vás láká okolní příroda, vydejte se do blízkého Dománovického lesa (7 km) nebo k Žehuňskému rybníku (10 km).

Kde budete spát?

Celý resort nabízí ubytování v celkem 36 dvou až čtyřlůžkových pokojích v penzionu a různých jeho dependancích. Každý z pokojů je vybaven televizí, vlastní koupelnou se sprchovým koutem.

Na výběr je také ubytování ve stylových dřevěných sudech, které nabízejí 3 lůžka, koupelnu a také terasu.

Na čem si pochutnáte?

Těšte se na polopenzi v restauraci, která podává kvalitní domácí stravu. Restaurace je k dispozici krytá venkovní terasa, na níž vše chutná ještě krapet lépe.

Kde budete relaxovat?

Odpočiňte si ve zdejším wellness centru s dvěma vířivkami, saunou a infrasaunou, za příplatek si můžete dopřát také masáž.

Ve stejné budově se nachází také bowling se čtyřmi dráhami. Dále zde najdete i kulečník, šipky a fotbálek, takže ani o zábavu nebude nouze.

Cestujete s dětmi?

Součástí restaurace je i koutek pro děti a místnost s přebalovacím pultem.

Vigvam Resort

Vigvam Resort

Němčice 152 , Němčice 152
Česká republika

Provozuje společnost:
Vigvam Penzion s.r.o. IČ: 04083113


(+420) 606 429 568

recepce@vigvam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Aquapark
12,5 km