Zavítejte do penzionu U Tomčalů do vinařské vesničky Čejč a těšte se na láhev vína, degustaci 10 vzorků vína z produkce penzionu a chutnou polopenzi. Na výlet si pak zajeďte do Lednice (UNESCO) či Aqualandu Moravia.

O ubytování

Penzion a sklep U Tomčalů najdete ve vinařské obci Čejč nedaleko dalších vyhlášených vesniček jako jsou Velké Pavlovice (13,9 km), Bořetice (9,6 km), Čejkovice (7,4 km) a Mutěnice (9,3 km). O zajímavé výletní cíle zde rozhodně nebudete mít nouzi.

Podívejte se třeba na Stezku nad vinohrady (7,3 km) – nevšední rozhlednu nedaleko Kobylí, ke které navíc vede i naučná stezka. Prohlédněte si dřevěný větrný mlýn ve Vrbicích (8,9 km) a přírodní památku Výchoz (3,7 km), nebo si užijte výhled do okolí z rozhledny Kraví hora (12,3 km), odkud uvidíte na okolní vinohrady, vodní nádrž Nové Mlýny i Pálavské vrchy.

Mezi zajímavé atrakce v okolí patří zoologická zahrada Hodonín (19,8 km) nebo barokní zámek Milotice (18,9 km). Milovníci historické architektury si rozhodně nemohou nechat ujít návštěvu Lednicko-valtického areálu (27,4 km) se zámky Lednice a Valtice, skleníkem a rozsáhlým parkem s dalšími stavbami.

Kde budete spát?

K dispozici je celkem 9 pokojů. Všechny jsou moderně zařízené a mají vlastní sociální zařízení a možnost přistýlky. Za doplatek se můžete ubytovat v parádním pokoji s vlastní vířivou vanou.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci si pochutnáte na vynikajících pokrmech domácí kuchyně. Na objednávku vám v penzionu rádi připraví zabijačku plnou zabijačkových pochoutek. Součástí penzionu je také vinný sklep s kapacitou až 100 osob a nabídkou degustace místních vín.

Kde budete relaxovat?

V penzionu si můžete odpočinout ve vířivce (jen na vybraných pokojích) a také ve finské sauně.

Penzion a sklep u Tomčalů

Penzion a sklep u Tomčalů

Čejč 398 , Čejč
Česká republika

Provozuje společnost:
DUKACSO MORAVIA, spol. s r.o. IČ: 48532959


.

penziontomcala@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,7 km
Aquapark
42 km