Masáže, zábal z Mrtvého moře, lavatherm, pivní zábal nebo baňkování - to vše na vás čeká v Mariánských Lázních. Odpočiňte si a zapomeňte na shon díky jedné ze čtyř variant pobytů v krásném hotelu Haná ***.

O ubytování

Hotel Haná *** se nachází přímo na Hlavní třídě, která je nejdůležitější tepnou nádherných Mariánských Lázní. Příjemnou procházkou se snadno dostanete k úchvatné kolonádě Maxima Gorkého (1,5 km), kde najdete Zpívající fontánu a slavný Rudolfův pramen. Za ochutnání rozhodně stojí u další místní prameny: Křížový a Karolinin (1,9 km), Lesní (2,5 km), Ambrožův (1,5 km) a Ferdinandův (500 m). Nevšedním zážitkem je návštěva parku Bohemium (3,5 km), který nabízí expozici více než 70 modelů významných pamětihodností z celé republiky.

Za krásnými výhledy na Mariánské Lázně se vydejte na rozhlednu Hamelika (2,5 km), Clementsovu vyhlídku (3 km) či na Mecséryho vyhlídku (3,2 km). Využijte také toho, že toto nádherné lázeňské město je vstupní branou do CHKO Slavkovský les, kde si dosyta užijete klidu a nádherné přírody. Na 2,3 km dlouhé naučné stezce Kladská (6 km) se zábavnou formou seznámíte s místní historií, faunou i flórou.

Nudit se v tomto lázeňském městě nebudete ani během zimy. Najdete zde totiž Skiareál Mariánky (2 km), kde si užijete parádní lyžovačku.

Kde budete spát?

Během lázeňského pobytu budete ubytováni v pohodlně zařízeném dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. Kromě manželské postele na pokoji najdete WiFi připojení, LCD televizi a fén. Za příplatek lze zapůjčit miniledničku.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno se můžete těšit na snídani ve formě bufetu. Večeře pro hotelové hosty mají servírovanou formu a podávají se v sesterském Restaurantu Villa Dino *** vzdáleném 100 m od hotelu.

Kde budete relaxovat?

Přímo v hotelu je wellness centrum, kde si odpočinete od každodenního stresu. Jeho součástí je finská sauna a odpočinková zóna. Zpříjemnit pobyt si můžete také masážemi, koupelemi a dalšími léčebnými procedurami.

Hotel Haná ***

Hotel Haná ***

Hlavní tř. 260/114 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Gama hotel s.r.o. IČ: 06381995


+420 777 654 342

info@hotel-hana.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lyžárna
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Zastávka
10 m
Sjezdovka
1,5 km
Běžkování
1 km