Parádní pobyt s polopenzí a 2 dcl vína k večeří v penzionu U Zajíčků nedaleko Brna. V okolí je nespočet možností výletů - Moravský kras, Macocha, hrad Špilberk a další. Dítě do 6 let a domácí mazlíček zdarma.
Parádní pobyt s polopenzí a 2 dcl vína k večeří v penzionu U Zajíčků nedaleko Brna. V okolí je nespočet možností výletů - Moravský kras, Macocha, hrad Špilberk a další. Dítě do 6 let a domácí mazlíček zdarma.

Penzion U Zajíčků je ideální pro cyklo dovolenou

Penzion U Zajíčků se nachází v Mokré u Brna v údolí Říčky, nedaleko Moravského krasu s proslulou propastí Macocha.

Tento penzion nabízí svým hostům velmi moderní ubytování s vlastním sociálním zařízením. Součástí penzionu je v okolí vyhlášená restaurace s domácí kuchyní, kterou si naši zákazníci velmi pochvalují.

Udělejte si výlet do známé propasti a jeskyně

Okolí penzionu je protkáno hustou sítí cyklostezek, takže si kola nezapomeňte doma - v okolí je totiž stále co poznávat. Pokud ale nejste zdatní cyklisté, nezoufejte. Stále se můžete vydat na procházku, třeba po údolí Říčky, které je na podobné aktivity ideální - velmi krásné a nenáročné.

Skvělé výlety nabízí i CHKO Moravský kras. Rozhodně nezapomeňte navštívit největší propast v celé střední Evropě - Macochu.


Zažijte adrenalin v Moravském krasu a vyzkoušejte si lezení po ferratách v jeskyni. Trasu si můžete vybrat dle obtížnosti a vaší zdatnosti. Veškeré vybavení vám bude zapůjčeno na místě.

  • Speleo "Zážitek" na 80 minut.
  • Speleo ferata "Dobrodružství" na 120 - 180 minut.
  • Speleo ferata - "Adrenalin" na 80 - 120 minut.

Další unikát najdete hned vedle a tím jsou Punkevní jeskyně, které jsou součástí nejdelšího jeskynního systému v Česku. Při prohlídce jeskyní se budete také plavit na loďkách po řece Punkvě a dostanete se až na dno Macochy.

Další tipy:

  • Mohyla Míru jako připomínka Bitvy u Slavkova.
  • Křtiny s nádherným barokním chrámem Jména Panny Marie (Národní kulturní památka), arboretem, zámkem, koupalištěm.
  • Hrad Špilberk, katedrála sv. Petra a Pavla nebo Vila Tugendhat v Brně.
Penzion U Zajíčků

Penzion U Zajíčků

Mokrá 94 , Mokrá
Česká republika

Provozuje společnost:
Delikatering, s.r.o. IČ: 26930722


+(420) 733 155 587

info@restauraceuzajicku.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná