Užijte si krásy Prahy v luxusním designovém hotelu na Žižkově. Čeká vás jedinečná atmosféra bohémské čtvrti s bohatou snídaní, lahví vína, moderními pokoji a dětmi do 5,9 let zdarma.
Užijte si krásy Prahy v luxusním designovém hotelu na Žižkově. Čeká vás jedinečná atmosféra bohémské čtvrti s bohatou snídaní, lahví vína, moderními pokoji a dětmi do 5,9 let zdarma.

Luxusní dovolená v srdci Evropy

Hledáte-li ideální hotel v Praze, už nehledejte. Hotel Voyage **** láká svěžím moderním designem a ideální polohou v zajímavé lokalitě pražského Žižkova. Žižkov je bohémská čtvrť plná nočního života, kaváren, barů a umělců.

Centrum je snadno dostupné městskou hromadnou dopravou, cesta na Václavské náměstí trvá přibližně 10 minut a nejbližší autobusová zastávka je vzdálena od hotelu 200 m. V krásně zařízených dvoulůžkových pokojích na vás čeká vlastní sociální zařízení, klimatizace, minibar, TV/SAT a WiFi. Pokoje hotel nabízí s možností přistýlky nebo zapůjčení dětské postýlky. V případě volné kapacity budete ubytování v pokoji typu Superior.

Příjemnou atmosféru hotelu podtrhuje ojedinělý design restaurace MOOD, která nabízí skvělou gastronomii. Pestrá nabídka jídel vychází z kvalitních čerstvých surovin a receptur. V hotelu je i bar s celodenním provozem.

Praha baví po celý rok

Stověžatá Praha s dominantou Pražského hradu láká ročně sta tisíce turistů a její krásu ocenil i prestižní výběr TripAdvisor. V roce 2016 se umístila na 6. místě v TOP 25 destinacích na světě.

Vedle klasických pamětihodností doporučujeme navštívit také pražskou ZOO, Technické muzeum, Národní galerii, Židovskou čtvrť s množstvím muzeí, Národní divadlo nebo Náplavku, kde se často konají farmářské trhy či jiné zajímavé akce.

V sousedství hotelu je cyklistická stezka, která vede z centra města do vzdálenějších částí Prahy. Po stezce je možné během pár minut vystoupat na nedaleký vrch Vítkov, kde můžete, obklopeni zelení, obdivovat nádherná panoramata Prahy či největší jezdecký pomník na světě.

Hotel Voyage ****

Hotel Voyage ****

Koněvova 28/29 , Praha 3
Česká republika

Provozuje společnost:
ŠEBER s.r.o. IČ: 28401727


222 518 514

info@hotelvoyage.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná