Pobyt ve vinařské obci Sedlec v penzionu U Vinice na křižovatce cyklotras mezi Lednicí, Valticemi, Mikulovem a Pálavou a kousek od Aqualandu Moravia, do nějž máte 10% slevu. V penzionu vám navíc zdarma zapůjčí kola.
Pobyt ve vinařské obci Sedlec v penzionu U Vinice na křižovatce cyklotras mezi Lednicí, Valticemi, Mikulovem a Pálavou a kousek od Aqualandu Moravia, do nějž máte 10% slevu. V penzionu vám navíc zdarma zapůjčí kola.

Za vínem do penzionu s vinným sklípkem

Každý milovník vína a české přírody by měl jednou za čas vyrazit na jižní Moravu, která je jako vinařská oblast proslulá. Zavítejte do penzionu U Vinice v obci Sedlec, který - jak už název napovídá, se nachází poblíž vinic. O váš příjemný pobyt se postará milý personál.

Ubytováni budete ve dvoulůžkových pokojích či čtyřlůžkových apartmánech s vlastním sociálním zařízením a TV. Za příplatek je v apartmánech možná také klimatizace. Využít můžete i společnou, plně vybavenou kuchyňku.

Není žádným překvapením, že součástí penzionu je také vinný sklípek, takže si kvalitní moravské víno můžete dopřát dle libosti. K odpočinku je pak ideální terasa a potěší vás jistě i zahrada s grilem.

Jižní Moravou pěšky i na kole

Projeďte se po okolních cyklostezkách. Penzion leží přímo na křižovatce cyklotras mezi Lednicí, Valticemi, Mikulovem a Pálavou.

Lednicko-valtický areál s památkami UNESCO, jedno z nejkrásnějších a nejromantičtějších míst v České republice, je ideálním cílem výletu. Kromě návštěvy samotného zámku, který je perlou jižní Moravy, si určitě projděte zámecký park - krásné a upravené zahrady jsou zde návštěvníkům k dispozici takřka celoročně.

Kromě toho jsou tu často k vidění přehlídky dravců. Součástí parku je i minaret, ze kterého budete mít úžasný výhled do okolí. Milovníci flóry pak budou nadšení ze zámeckého skleníku s palmami a jinými exotickými rostlinami.


V Lednici najdete také lázně, které jsou skvělé k odpočinku.


Pokud by vám Lednice nestačila, vydejte se na výlet do chráněné krajinné oblasti Pálava, k vodní nádrži Nové Mlýny, do malebného Mikulova s krásným zámkem nebo do nedalekých Valtic.

Jedete na dovolenou s dětmi? Pak nezapomeňte navštívit Aqualand Moravia, kde si ti nejmenší zadovádí na tobogánech, kterých je k dispozici 20, dospělí si zase odpočinou v bazénu či wellness s vířivkou a saunami.

Za návštěvu stojí také nedaleké termální lázně Laa an der Thaya, které patří mezi ty nejoblíbenější v Rakousku. Najdete zde termální bazény, vířivky, vodopády i další atrakce a venkovní bazéne se slanou vodou.

Penzion U Vinice

Penzion U Vinice

Sedlec 323 , Sedlec
Česká republika

Provozuje společnost:
Kateřina Machová IČ: 01847881


776 669 589

info@penzionuvinice.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování