Vyjeďte si na pohodovou dovolenou v rodinném penzionu kousek od Brna. Čeká vás chutná polopenze, láhev kvalitního moravského vína a můžete se také projet na koních v jezdecké škole. Dítě do 6 let zdarma.
Vyjeďte si na pohodovou dovolenou v rodinném penzionu kousek od Brna. Čeká vás chutná polopenze, láhev kvalitního moravského vína a můžete se také projet na koních v jezdecké škole. Dítě do 6 let zdarma.

Relax na Brněnsku

Ubytování v Penzionu u Němců s rodinnou atmosférou je ideální pro všechny návštěvníky přijíždějící za kulturou do Brna a okolí, ale i pro ty, kteří chtějí zažít relax u procházek v okolní malebné přírodě.

V penzionu budete ubytováni v pokoji s vlastním sociálním zařízením a TV. Některé pokoje mají balkon s výhledem do zahrady a na romantický kostelík.

Polopenze vám může být podávána v nekuřácké nebo kuřácké restauraci podle vašich preferencí. Obě restaurace nabízí pokrmy připravované podle poctivých domácích receptur a kvalitní jihomoravská vína přímo od vinaře.

V teplých měsících je k dispozici posezení na terase v uzavřené zahradě, kde si přijdou na své i ti nejmenší hosté. Pro zákazníky Slevokingu penzion nabízí zprostředkování projížďky na koních v místní jezdecké škole (za poplatek). Projížďka či případně výuka jízdy na koni je třeba objednat předem.

Poznejte Brno i okolí

Brno leží pouze 25 km od Domašova, nenechte si tedy ujít krásné historické centrum s jeho nočním životem v kavárnách, divadlech, stylových barech a restauracích. Mezi zajímavá místa ve městě, které stojí za návštěvu, patří Sloup Nejsvětější Trojice, katedrála sv. Petra a Pavla či městská Radnice.

Další tipy na výlet:

  • Podívejte se na hrad Špilberk v centru města, kde vás ohromí místní kasematy i množství nejrůznějších výstav.
  • V centru Brna se po celý rok konají nejrůznější festivaly, veletrhy a spousta jiných kulturních či gastronomických akcí.
  • Nedaleký Hrad Veveří rozhodně stojí za vidění, dopravit se k němu navíc můžete romanticky na parníku pravidelnou lodní dopravou z Brna.
  • Kousek je také brněnská ZOO, ideální místo na výlet pro milovníky zvířat.
  • Vypravte se také do funkcionalistické vily Tugendhat (UNESCO) nebo Technického muzea.

Zajeďte si na jih Moravy, navštivte některé z tradičních vinných sklípků a nechte se vtáhnout do pověstné jihomoravské vinařské kultury.

Skvělé výlety nabízí CHKO Moravský kras. Rozhodně se na výlet vydejte k Macoše, která je největší propastí tohoto typu jak v Česku, tak ve střední Evropě, nebo třeba k Punkevním jeskyním.

Restaurace a penzion U Němců

Restaurace a penzion U Němců

Na Náměstí 47 , Domašov
Česká republika

Provozuje společnost:
Milan Němec IČ: 10554947


+420 546 441 190

info@penzionunemcu.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování