Vypravte se do druhého největší města ČR - Brna. Ubytováni budete v penzionu Varadero, který je nedaleko centra plného památek, ale také nádherného Růženina lomu, lomu Hády a Moravského krasu.
Vypravte se do druhého největší města ČR - Brna. Ubytováni budete v penzionu Varadero, který je nedaleko centra plného památek, ale také nádherného Růženina lomu, lomu Hády a Moravského krasu.

Hotel v klidné lokalitě s dobrou dostupností do centra

Penzion Varadero se nachází v klidném prostředí Brna v části Brno - Líšeň nedaleko centra (20 minut jízdy), ale i Moravského krasu (20 minut jízdy). Ubytování je pro vás připraveno ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a WiFi.

Součástí penzionu je restaurace se zahrádkou, kde si pochutnáte na české kuchyni a bar, kde se každou sobotu pořádají taneční oldies párty. K dispozici je také úschovna kol a pro děti je připraven dětský koutek.


Prestižní deník New York Times vydal seznam 52 míst, které byste si v roce 2016 rozhodně neměli nechat ujít. Jedním z nich je právě Brno (27. místo).


Vydejte se na toulky po okolí

Přímo za penzionem je Vápencový lom v lese, nádherný lom Hády a Růženin lom s pěknými jezírky. K lomům dojdete během pár minut. S dětmi se vydejte do Lamacentra Hády.

Vyjet můžete i mimo Brno - za návštěvu stojí největší propast v celé střední Evropě - Macocha nebo krápníkové jeskyně v Moravském krasu (10 km). Nenechte si ani ujít krásné historické centrum s jeho nočním životem v kavárnách, divadlech, stylových barech a restauracích. V centru Brna se po celý rok konají nejrůznější festivaly, veletrhy a spousta jiných kulturních či gastronomických akcí.

Nedaleký Hrad Veveří také rozhodně stojí za vidění, dopravit se k němu navíc můžete romanticky na parníku pravidelnou lodní dopravou.

Vypravte se také do funkcionalistické vily Tugendhat (UNESCO) nebo Technického muzea.

Pokud vás láká větší výlet, navštívit můžete také Aqualand Moravia (35 km) a nedalekou Pálavu plnou vinic a nádherných výhledů.

Příjemnou procházkou se dostanete také k Ochozům u Brna, kde leží Jeskyně Netopýrka a Pekárna.

Penzion Varadero

Penzion Varadero

Molákova 2510 , Brno - Líšeň
Česká republika

Provozuje společnost:
LUCKAR s.r.o. IČ: 05364574


608 444 642

luc-kar@seznam.cz

Check In
od 11:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování