Menu plné dobrot, wellness a to vše v nádherném prostředí, které inspirovalo K. H. Máchu. Ubytujte se v městečku Doksy v hotelu Grand *** a dopřejte si pořádný zážitek. A možná přijde na řadu i čokoládový dort!
Menu plné dobrot, wellness a to vše v nádherném prostředí, které inspirovalo K. H. Máchu. Ubytujte se v městečku Doksy v hotelu Grand *** a dopřejte si pořádný zážitek. A možná přijde na řadu i čokoládový dort!

Pobyt v hotelu nedaleko Máchova jezera

Hotel Grand ***, který je vzdálen asi 700 m od Máchova jezera, leží v malebném městečku Doksy. To se nachází v blízkosti hranic s Německem a Polskem a zároveň pouhých 75 km od hlavního města Prahy.

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji vybaveném SAT/TV a vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem. K zapůjčení je zde i výbava nezbytná pro pobyt s dětmi, společenské hry, žehlička a fén.


Pobyt pro gurmány

V restauraci, ve které se podávají pokrmy tradiční české kuchyně i zahraniční speciality, se těšte na slavnostní večeři, při které rozmazlíte své chuťové buňky.

Menu pro gurmány obsahuje:

  • Dýňová polévka z dýně Hokaido s česnekovými krutony
  • Masová variace
    • Marinovaná medová žebírka
    • Pikantní křidýlka
    • Kuřecí filetky na másle
    • Plněná vepřová panenka sušenými švestkami a slaninou
    • Bylinkový a barbecue dip, hořčice, kečup, francouzský křen a pečené bylinkové brabory
  • Dezert:: domácí čokoládový dort se šlehačkou

V restauraci navíc hraje kapela v termínu 18.3.2017, takže o zábavu budete mít postaráno.


Uvolnění ve wellness

Zrelaxujte se v hotelovém wellness. Není přece nad ten slastný pocit, kdy se příjemně unaveni jídlem ponoříte do teplé vody.

K dispozici je zde vířivka, ve které starosti necháte jednoduše vybublat pryč. Dále v hotelu najdete i různé druhy saun a relaxační lehátka pro odpočinek.

Využijte svůj neomezený vstup nebo 10% slevu (dle vybrané varianty) a odpočiňte si.

Na procházku za historií i poezií

Jen kousek od hotelu se nachází Máchovo jezero, do jehož prostředí zasadil K. H. Mácha svůj mistrovský kousek Máj. Navštivte toto romantické místo, jeho atmosféra vás dostane v kterémkoli ročním období. V zimě je navíc ideální na bruslení. A pokud jste milovníky bílé stopy, můžete se vydat na běžky po upravených tratích.

Máte rádi historii? Nedaleko hotelu se nachází hrad Bezděz. Na prohlídkový okruh můžete vyrazit ve dnech 25. 3. – 28. 3.2017 a o víkendech od 1.4.2017. Rozhodně stojí za návštěvu, hrad je nepřehlédnutelnou dominantou místní krajiny, ze které budete mít nádherný výhled.

Přibližně 15 km odsud se nachází také tajuplný hrad Houska, kde pro návštěvníky připravili noční prohlídky. Stejně jako Bezděz se otevírá v posledních březnových dnech.

Hotel Grand Doksy ***

Hotel Grand Doksy ***

Tyršovo nám. 434 , Doksy
Česká republika

Provozuje společnost:
Granddoksy s.r.o. IČ: 04055021


+420 487 883 000

recepce@granddoksy.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná