Užijte si skvělou dovolenou v oblíbeném lázeňském městě a nechte se hýčkat na profesionálních procedurách v hotelu Polonia. Kromě zábalu, masáže či suché uhličité koupele váš čeká i výtečná plná penze.
Užijte si skvělou dovolenou v oblíbeném lázeňském městě a nechte se hýčkat na profesionálních procedurách v hotelu Polonia. Kromě zábalu, masáže či suché uhličité koupele váš čeká i výtečná plná penze.

Pohodový lázeňský pobyt

Pokud přemýšlíte, jak strávit příjemné zimní chvíle, zajeďte si do Hotelu Polonia. Má ideální polohu - pouze 3 minuty chůze parkem od samotného centra Mariánských Lázní, nejjižnějšího cípu slavného lázeňského trojúhelníku.

Můžete si vybrat, v jakém ze dvou druhů pokojů se ubytujete. Zatímco pokoje 2. kategorie jsou vybaveny manželskou postelí a umyvadlem (sprchy a WC jsou přístupné z chodby), pokoje 1. kategorie disponují vlastním sociálním zařízením, TV a telefonem. 80% pokojů a všechny společné prostory hotelu mají WiFi.


Hosté hotelu Polonia si chválí zvláště dobré umístění hotelu a velmi ochotný personál.


V rámci plné penze si v místní restauraci si můžete vybrat z široké nabídky vynikajících pokrmů, káv, teplých i studených nápojů. V kavárně pak jistě potěší nabídka moučníků a zmrzlinových pohárů.

Dopřejte si ty nejlepší procedury

Služby hotelu jsou na vysoké úrovni, proto se nezdráhejte dopřát si to nejlepší z jejich nabídky:

Klasické masáže

Klasická masáž nejen uvolní unavené svaly a pomáhá relaxovat, ale dokáže i zmírnit bolesti, stres, zlepšit krevní oběh a uvolnit napětí.

Reflexní masáže

Reflexní masáž odstraňuje napětí, zmírňuje stres a zlepšuje funkčnosti nervů a cévního zásobení organismu. Tato technika provází lidstvo více než 4 000 let. Reflexologie je založena na principu blízkém akupunktuře, ale je zcela neinvazivní. Místo užití jehel se používá pouhý tlak prstu na určitá místa.

Masáž lávovými kameny

Královna mezi masážemi - provádí se pomocí teplých lávových kamenů a aromatického oleje. Je jednou z nejlepších terapií, protože teplo kamenů a jejich silná energetická vibrace uvolňují zablokované energetické cesty, které vedou k orgánům našeho těla a tím povzbudí jejich činnost. Znovu obnovený tok energie klienta uklidní a uvolní, odplaví z těla toxiny a stres. Nastartuje se očistný proces detoxikace a dochází tak k celkové regeneraci těla.

Rašelinový obklad

Je jedna z nejuznávanějších forem tepelné terapie, při které dochází k uvolnění svalových kontrakcí, díky zvýšenému prokrvení k detoxikaci organismu a příjemné relaxaci celého těla.

Suché uhličité koupele

Jedny z nejúčinnějších a nejpříjemnějších lázeňských procedur, vhodné pro osoby každého věku a bez jakéhokoli rizika. Zvyšují nebo probouzí životní elán a vitalitu.

Zpívající fontána i šest léčivých pramenů

Mariánské Lázně, to jsou nádherné lázeňské parky, romantické kolonády, půvabné pavilony a příjemné kavárny. Město obdařené léčivými minerálními prameny a jedinečnou atmosférou, kterou si každý rok přijíždějí vychutnat tisíce návštěvníků.

Léčebné prameny obklopené nádhernou architekturou a všudypřítomná klidná atmosféra vás jistě nadchnou. V lázních a jejich okolí se můžete těšit na více než 40 minerálních pramenů. 6 pramenů má blahodárné a léčivé účinky, jsou jimi například:

  • Rudolfův pramen
  • známý Ferdinandův pramen
  • nejstarší Křížový pramen.

Ne nadarmo se jim říká Perla mezi lázněmi. Najdete zde spoustu krásných míst, jedním z nich je třeba Zpívající fontána nebo lázeňská kolonáda s úchvatnými stropními freskami.

Ideální na procházku v přírodě je blízký Slavkovský les, ke kratším procházkám však bohatě postačí i okolí hotelu. K výletům se hodí zámek Kynžvart, Františkovy Lázně či Karlovy Vary.

Když bude počasí přát neváhejte vydat se do skiareálu Mariánky. Co vás tam čeká?

  • Tři různě náročné sjezdové tratě s délkou 300 - 1000 m, které jsou po celou zimu 100% zasněžovány.
  • Pravidelná večerní lyžování.
  • Lyžařská školka i škola, dětský park.
  • Půjčovna lyží, snowboardů a kompletního lyžařského i běžeckého vybavení.
  • Udržované běžecké stopy.
Hotel Polonia

Hotel Polonia

Hlavní třída 50/34 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Pobyt wellnes s.r.o IČ: 02442990


+420 354 622 451

recepce@hotelpolonia.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od moře
0 m