Dovolená na Dolní Moravě v apartmánu pro 2, 3, 4 či 6 osob v penzionu, který leží na klidném místě. Prozkoumejte jesenickou přírodu, kochejte se výhledy ze Stezky v oblacích a vydejte se na výlet - možností je plno.
Dovolená na Dolní Moravě v apartmánu pro 2, 3, 4 či 6 osob v penzionu, který leží na klidném místě. Prozkoumejte jesenickou přírodu, kochejte se výhledy ze Stezky v oblacích a vydejte se na výlet - možností je plno.

Ubytování v příjemné atmosféře rodinného penzionu

Rodinný penzion Valevil leží ve vesničce Dolní Morava a zakládá si na příjemné atmosféře a vstřícném přístupu personálu, těšte se proto na dovolenou plnou pohody.

Ubytování nabízí hotel v prostorných apartmánech s vlastní kuchyňkou a koupelnou. Fotografie jednotlivých apartmánů si můžete prohlédnout zde.

V rámci pobytu si pochutnáte na polopenzi v restauraci penzionu, kde si vychutnáte to nejlepší z české a italské kuchyně. Kromě restaurace navštivte i čajovnu nebo si zahrajte fotbálek či šipky. Nedaleko penzionu je také dětské hřiště.

Procházky jesenickou přírodou

Užijte si dovolenou se vším všudy a vydejte se na výlet. Vyjděte třeba na Kralický Sněžník (14 km), pokochejte se pohledem na přírodu z rozhledny na Klepáči (5 km) nebo navštivte klášter Hedeč (9 km). Toužíte po něčem akčnějším? Vyzkoušejte bobovou dráhu, lanové centrum či adrenalin park a další atrakce v areálu Dolní Morava.

Další tipy na výlet:

  • Stezka v oblacích nabízí výhled na svět z výšky 55 metrů, při kterém si užijte nezapomenutelný výhled do okolí. Za příznivého počasí tak uvidíte Orlické hory i Krkonoše.
  • Papírny Velké Losiny (32 km) patří k nejstarším papírnám na území střední Evropy. Objevte kouzlo historie výroby papírů a vydejte se na prohlídku plnou zajímavých informací
  • S dětmi vyražte do pískového světa či lesního zážtikového parku.
  • Zámek Doudleby a Častolovice (45 km) jsou kouzelná místa plná pohody a ochotných průvodců. Růže paní hraběnky v Častolovicích se staly už legendou, stejně jako atmosféra, která na vás čeká po projití zámeckou branou.
  • S dětmi vyražte do pískového světa, lesního zážitkového parku, Mamutíkova vodního parku a nebo je nechte projít bludištěm.
Penzion Valevil

Penzion Valevil

Dolní Morava 44 , Králíky
Česká republika

Provozuje společnost:
P&M,stavebněobchodní společnost s.r.o. IČ: 25518780


+420 603 437 275

valevil@valevil.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná