Vyjeďte se na dovolenou do oblíbené turistické lokality a dopřejte si to nejlepší z lázeňských procedur. V Hotelu Goethe **** vás kromě výborného jídla čeká například aroma masáž nebo parafínový zábal na ruce.
Vyjeďte se na dovolenou do oblíbené turistické lokality a dopřejte si to nejlepší z lázeňských procedur. V Hotelu Goethe **** vás kromě výborného jídla čeká například aroma masáž nebo parafínový zábal na ruce.

Ubytování v krásné přírodě

Wellness Hotel Goethe **** leží v přírodní rezervaci Slavkovský les pouze 4 km od centra Mariánských Lázní. Užít si tak můžete jak klid uprostřed malebné krajiny, tak i atmosféru lázeňské kolonády.

Každý pokoj má vlastní sociální zařízení, fén, minibar, sejf, TV/SAT a telefon, ve většině pokojů je WiFi. Ubytováni budete až do vyčerpání kapacity v pokojích Comfort+, poté v některém z ostatních typů pokojů (Standard, Standard+, Comfort). V hotelu naleznete také restauraci Klášterní cesta, ve které se můžete těšit na speciality české kuchyně.

V místním wellness si užijete klasické lázeňské procedury. Podle zvoleného balíčku vás čeká parafínový zábal na ruce, masáž zad a šíje, aroma masáž, suchá uhličitá koupel i 15% sleva na ostatní procedury jako je například perličková koupel nebo oxygenoterapie. Hotel neprovádí procedury nastávajícím maminkám.

Objevte kouzlo Mariánských Lázní

Perla mezi lázněmi - i tak se dají Mariánské Lázně nazvat. Najdete zde totiž spoustu krásných míst, které vám vyrazí dech. Takovým je třeba lázeňská kolonáda s úchvatnými stropními freskami.

V Mariánských Lázních a jejich okolí se můžete těšit na více než 40 minerálních pramenů, v samotném městě jich je 6, například Rudolfův pramen, známý Ferdinandův pramen nebo nejstarší Křížový pramen.

Dále můžete navštívit chráněnou krajinnou oblast Slavkovský les (17 km), která je plná zeleně a nedotčené přírody.


Park Boheminium nabízí miniatury významných památek ČR

Udělejte si výlet do nedalekého parku Boheminium a podívejte se na dokonalé makety významných památek České republiky.

Všechny modely jsou vyhotoveny v jednotném měřítku 1:25, díky kterému uvidíte exponáty tak, jako byste je pozorovali z letadla ve výšce asi 200 m.


Další tipy na výlet:

  • Pravoslavný chrám svatého Vladimíra - chrám byl otevřen v roce 1902 a již víc než sto let zůstává středem obdivu návštěvníků pro svou neobyčejnou architekturu a nádherné bohatě zdobené interiéry.

  • Rozhledna Hamelika - rozhledna vysoká 20 m se nachází na stejnojmenném vrchu a velmi snadno se k ní dostanete pěšky i autem.

  • Kasíno - pokud zastáváte názor, že trocha hazardu nejenže nezaškodí, ale je na dovolené dokonce povolena, zamiřte do kasína Bellevue Marienbad.

  • Zámek Kynžvart - historie zámku je spojena s rodem Metternichů. Zamiřte do nádherného rozlehlého anglického parku a kabinetu kuriozit s několika egyptskými mumiemi. Zámek je přes zimní měsíce uzavřen, otevírá se 25. 3. 2017.

  • Františkovy Lázně - malebné lázeňské městečko s jedinečnou atmosférou, které je považováno za jedno z nejromantičtějších míst u nás.

  • Karlovy Vary - jsou nejznámější a největší lázeňské město České republiky. Rušné ulice a kolonády jsou zde obklopeny tichými zalesněnými kopci, které jsou protkány sítí pěších stezek.

Hotel Goethe ****

Hotel Goethe ****

Závišín 3 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Santa Praha CZ s.r.o. IČ: 25704460


+420 354 402 611

recepce@hotel-goethe.cz

Check In
od 13:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování