Vydejte se na dovolenou do romantické a klidné části Krkonoš do hotelu Vápenka ***, který najdete v Horním Maršově. Nejbližší možnost lyžování je jen 650 m od hotelu. K tomu máte vstup do wellness s vířivkou a saunou.
Vydejte se na dovolenou do romantické a klidné části Krkonoš do hotelu Vápenka ***, který najdete v Horním Maršově. Nejbližší možnost lyžování je jen 650 m od hotelu. K tomu máte vstup do wellness s vířivkou a saunou.

Hotel s perfektní polohou v Krkonoších

Hotel Vápenka *** má ideální polohu pro milovníky lyžování i turistiky, najdete ho ve výšce 755 m n. m. na klidném a romantickém místě v Krkonoších a to v Horním Maršově.

Ubytováni budete ve dvou až šesti lůžkovém pokoji se standardním vybavením a samozřejmě i vlastním sociálním zařízením se sprchou či vanou.

Těšte se také na polopenzi během které si pochutnáte na tradiční české kuchyni, ale domluvit se můžete i na vegetariánské stravě.

Po celodenním lyžování či túře vám určitě přijde vhod odpočinek ve wellness. K dispozici je zde vířivka a sauna.

Zimní radovánky i výlety po okolí

Pokud jste nadšenci do lyží či snowboardu, jistě vás potěší, že máte na výběr hned z několika ski areálů. Nejbližší možnost lyžování máte jen 650 m od hotelu na Staré Celnici, kde najdete tratě o délce 2,4 km o různých obtížnostech.

Kde jinde si ještě užijete sněhu?

  • Ski areál Portášky - Velká Úpa (11 km) známé krkonošské zimní středisko s kapacitou celkem 4 100 osob/hodina. Nechybí lanovka, 3 vleky, 2 dětské vleky a samozřejmostí jsou dokonale upravené sjezdovky, na kterých si zalyžujete i večer.

  • Pec pod Sněžkou (13 km) těšte se na dvě lanovky, deset vleků, 12,6 km sjezdovek a 12 km běžeckých tratí.

  • Ski areál Černý Důl (17 km) je ideální pro začátečníky a rodiny s dětmi. Nechybí široké sjezdovky, lanovky a velký dětský lyžařský park. V Peci budou nadšení i ti, kteří preferují běžecké lyžování. Děti si mohou přímo u penzionu zasáňkovat, bobovat a najdete tu také dětský ski areál Sagasserovy boudy.

  • Ski areál Černá hora (18 km) je resort hned vedle Portášky - Velká Úpa. Najdete zde lanovku, možnost večerního lyžování a kromě klasických sjezdovek je tu i Funpark a Snowpark s překážkami, skoky a 8 m dlouhým tunelem.

Co v Krkonoších ještě podniknout?

  • Navštivte nejvyšší českou horu Sněžku.
  • Vydejte se ke krásným Mumlavským vodopádům.
  • Podnikněte výlet do ZOO ve Dvoře Králové. Během této doby se změnila z původního malého ZOO koutku v jednu z největších zoologických zahrad v Česku a jednoho z nejvýznamnějších chovatelů afrických zvířat ve světě.
Hotel Vápenka ***

Hotel Vápenka ***

Horní Albeřice 13 , Horní Maršov
Česká republika

Provozuje společnost:
Horské chaty s.r.o. IČ: 04084799


702 15 20 60

info@hotelvapenka.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování