Užijte si dovolenou v Horské chatě OZON s chutnou polopenzí a balíčkem slev. Lokalita je ideální pro všechny milovníky lyžování - sjezdovku máte přímo vedle chaty a Krkonoše jsou plné běžeckých tras.
Užijte si dovolenou v Horské chatě OZON s chutnou polopenzí a balíčkem slev. Lokalita je ideální pro všechny milovníky lyžování - sjezdovku máte přímo vedle chaty a Krkonoše jsou plné běžeckých tras.

Horská chata OZON se nachází uprostřed nedotčené přírody

Užijte si pohodovou dovolenou v horské chatě OZON uprostřed krásné přírody v oblasti Rýchor - nejvýchodnější části Krkonoš v regionu Žacléř.

Hosté budou ubytováni v útulně zařízených pokojích s TV a vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha). Každý večer se dále můžete těšit na velkoplošnou projekci v promítacím sálu vybaveném projektorem, DVD přehrávačem s kanálovým Dolby digital ozvučením a satelitním přijímačem.

Zajeďte se si zalyžovat

Při pobytu v Krkonoších by byla věčná škoda nezajet si vyzkoušet jeden z mnoha okolních skiareálů, které nabízí perfektní lyžařské podmínky po většinu zimy.

  • Ski areál Prkenný důl je velmi oblíbený, najdete ho přímo vedle chaty, nemusíte tedy za lyžováním nikam cestovat. Využít v něm můžete i lyžařskou školu.
  • Ski areál Mladé Buky nabízí večerní lyžování i bobovou dráhu, která je v provozu celoročně a je vyhledávaný rodinami s dětmi.
  • Ski resort Černá hora (5 km) - Z Černé hory vedou ty nejdelší, až tříkilometrové sjezdovky, najdete tu ale také dětské sjezdovky.
  • Ski resort Pec Pod Sněžkou je přímo propojen s Černou horou a čeká zde na vás více než 41 km sjezdovek od dětských obtížností až po ty černé.
  • Ski areál Herlíkovice je dalším blízkým lyžařským areálem, kde můžete začít pohodový den.
  • Ski areál Špindlerův Mlýn- nejznámější horské středisko v Česku, do kterého patří areál Svatý Petr, Medvědín a mnoho dalších.

Blízko do centra Krkonoš i skalního města Adršpach

Tipy na výlet:

  • Hospital Kuks - bývalý klášter se špitálem a kostelem Nejsvětější Trojice a hrobkou rodiny Sporck.
  • Adršpašské skalní město - Adršpašsko-teplické skály jsou největším a nejdivočejším skalním městem Střední Evropy, které fascinuje turisty a vandrovníky už od 18. století.
  • Park miniatur památek Dolního Slezska - obsahuje zmenšené modely hradů, zámků, rezidencí, kostelů a dalších budov.
  • ZOO Dvůr Králové, která je proslulá svým safari.
Horská chata Ozon

Horská chata Ozon

Rýchory 21 , Žacléř
Česká republika

Provozuje společnost:
Dagmar Staňková IČ: 13529943


+420 499 776 701

ozonkrkonose@tiscali.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování