V beskydském hotelu Ráztoka *** zažijete dokonalý pobyt. Vychutnáte si skvělou polopenzi i sekt, odpočinete si ve vířivce a užijte si výlet lanovkou na Pustevny. Zkusit můžete také vycházku s Nordic Walking holemi.
V beskydském hotelu Ráztoka *** zažijete dokonalý pobyt. Vychutnáte si skvělou polopenzi i sekt, odpočinete si ve vířivce a užijte si výlet lanovkou na Pustevny. Zkusit můžete také vycházku s Nordic Walking holemi.

Hotel se nachází v malebném prostředí Beskyd

Užijte si dovolenou v hotelu Ráztoka ***, který se nachází v malebné oblasti Moravskoslezských Beskyd.

V blízkosti hotelu se nachází i sedačková lanovka, s kterou zažijete nezapomenutelný pohled na okolní krajinu z ptačí perspektivy.

Hosté budou ubytováni v útulně zařízených pokojích s dřevěným nábytkem, TV a vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha).

V hotelové restauraci si pochutnáte na specialitách z místního kraje i mezinárodních pokrmech. Šéfkuchař hotelu má totiž velmi bohaté zkušenosti ze zahraničí a vaří zásadně jen z čerstvých surovin.

Každé ráno se tak můžete těšit na snídaně formou bohatého bufetu, kde ochutnáte domácí paštiky, pomazánky a marmelády.

Vydejte se na toulky po okolí

V blízkosti hotelu je nespočet možností výletů. Vydejte se navštívit sochu slovanského boha slunce, hojnosti a úrody - Radegasta, udělejte si túru na Lysou horu nebo hrad Hukvaldy.

Další tipy na výlet:

  • Pustevny - jedno z nejznámějších míst samotných Beskyd. Najdete zde typické dřevěné stavby v lidovém slohu postavené v 19. století na návrh architekta Dušana Jurkoviče. Jsou významnou křižovatkou turistických tras a díky lanové dráze jsou optimálním místem pro další výlety na Radhošť, Kněhyni a samozřejmě k soše pohanského boha Radegasta.

  • Radhošť je nejznámější hora v chráněné krajinné oblasti Beskydy. Měří 1129 metrů a nabízí krásné výhledy na celé Beskydy, Valašsko, Jeseníky a Malou a Velkou Fatru.

  • Valašské muzeum v přírodě - je největší a nejstarší skanzen ve střední Evropě, který byl založen v roce 1925. Ve 3 expozicích ( Dřevěném městečku, Valašské dědině a Mlýnské dolině) najdete cca 100 památkových objektů.

Hotel Ráztoka ***

Hotel Ráztoka ***

Trojanovice 364 , Trojanovice
Česká republika

Provozuje společnost:
MPM-Quality, v.o.s. IČ: 47987430


+420 730 816 806

recepce@raztoka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná