Kde jinde strávit pohodovou dovolenou než právě v srdci Krkonoš? Ubytujte se v rodinném hotelu Arnika Rudník *** s polopenzí, vyhřívaným bazénem a saunou. V okolí najdete spoustu historických i kulturních památek.
Kde jinde strávit pohodovou dovolenou než právě v srdci Krkonoš? Ubytujte se v rodinném hotelu Arnika Rudník *** s polopenzí, vyhřívaným bazénem a saunou. V okolí najdete spoustu historických i kulturních památek.

Útulné ubytování v Krkonoších

Pokud hledáte místo na pohodovou rodinnou dovolenou, pak je Hotel Arnika Rudník *** tou správnou volbou. Nachází se v ideální poloze pro výlety - na rozhraní Krkonoš a Podkrkonoší. V blízkosti najdete nejznámější horská střediska - Špindlerův Mlýn, Pec pod Sněžkou a Černá hora v Jánských Lázních.

Velmi příjemně působí interiér hotelu, který je zařízený v rustikálním stylu. Chloubou restaurace jsou stará kachlová kamna, která vytváří poklidnou a pohodovou atmosféru. V restauraci si pochutnáte na vynikající domácí kuchyni.

Prostředí hotelu zcela okouzlí ty, kteří hledají ticho a klid. Svěží vzduch a podmanivá okolní příroda vám pomůže zapomenout na každodenní shon a starosti.


Zákazníci Slevokingu si nemohou vynachválit velmi příjemný a ochotný personál a vynikající bohatou stravu. Kladně hodnotí také lokalitu hotelu.


Odpočinek ve wellness

Užijte si neomezený vstup do vyhřívaného bazénu s protiproudem přímo v hotelu (8:00 - 10:00 hodin a 15:00 - 20:00 hodin), který určitě oceníte po náročném dni plném výletů.

V rámci pobytu vás toho ale čeká mnohem více. Relaxovat můžete i v hotelové infrasauně, finské sauně nebo na relaxačním vibračním lehátku. Nejen ženy pak ocení parafínový zábal na ruce, který zjemňuje pokožku a díky teplu uvolňuje také klouby a svaly.

Výlety do českých i polských Krkonoš

I pro všechny milovníky cyklistiky máme skvělou zprávu. Přímo od hotelu vedou tratě, které navazují na (přes zimu běžkařskou) krkonošskou magistrálu na Černé hoře.

Okolí hotelu nabízí krásné procházky a výlety do malebné krkonošské přírody z úpatí Černé hory až na vrcholky Krkonoš. V obci, která je velice rozlehlá, jsou umístěny panely s texty a fotografiemi o zajímavostech a historii lokality.

Okolí nabízí velké množství kulturních a historických památek:

  • Hospital Kuks - barokní zámek proslulý monumentálním kostelem Nejsvětější Trojice nebo cyklem nástěnných maleb Tance smrti.
  • Broumov - město se spoustou turisticky zajímavých míst (soubor kostelů, Broumovské statky, pískovcová města...).
  • Hrad Pecka - zaujme vás spousta informacemi nabitých prohlídkových okruhů.
  • Muzeum Krkonošského národního parku ve Vrchlabí.

Pro děti je k dispozici několik bobových drah, pohádková stezka, mravenčí  stezka, lanové parky, možnost jízdy na ponících a koních.

Za zajímavými místy se vypravte i na druhou stranu Krkonoš:

  • Kowary minipark plný úchvatných miniatur.
  • Karpacz dřevěný kostelík a muzeum hraček.
  • Aquapark Kudova Zdroj s bazény, tobogány a jinými atrakcemi.

A co ještě podniknout v Krkonoších?

  • Zajeďte si do aquaparku ve Špindlerově Mlýně.
  • Navštivte nejvyšší českou horu Sněžku.
  • Zhlédněte krásné Mumlavské vodopády.
  • Vydejte se do ZOO ve Dvoře Králové. Během této doby se změnila z původního malého ZOO koutku v jednu z největších zoologických zahrad v České republice a jednoho z nejvýznamnějších chovatelů afrických zvířat ve světě.
Hotel Arnika Rudník ***

Hotel Arnika Rudník ***

Rudník 134 , Rudník u Vrchlabí
Česká republika

Provozuje společnost:
Hana Řeřichová IČ: 87369214


+(420) 725 485 555

info@arnika-rudnik.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná