Dopřejte si nezapomenutelnou dovolenou v Penzionu na Klokočských skalách, který leží na odlehlém místě v obležení nádherné přírody. V ceně máte čtyřchodové degustační menu s ochutnávkou vín a slevu na služby průvodce.
Dopřejte si nezapomenutelnou dovolenou v Penzionu na Klokočských skalách, který leží na odlehlém místě v obležení nádherné přírody. V ceně máte čtyřchodové degustační menu s ochutnávkou vín a slevu na služby průvodce.

Dovolená na samotě u lesa

Penzion na Klokočských skalách vás dostane svou jedinečnou polohou. Nachází se totiž na odlehlém místě přímo na křižovatce turistických tras.

Najdete zde celkem 5 podkrovních pokojů s kapacitou 20 lůžek. Všechny mají vlastní sociální zařízení a televizor. V přízemí naleznete restauraci s netradiční nabídkou pokrmů. Samozřejmostí je výběr z nabídky alkoholických a nealkoholických nápojů.

Čeká vás tu také ochutnávka moravských vín a menu složené z originálních receptů. Těšit se můžete na salátek s nakládanými houbami na carpaciu z manga s tortillovou tyčinkou, grilovaného amura, pečené bažantí stehýnko na zelí z červené řepy se sušenými švestkami a také lívanečky z batát.

V penzionu rovněž moc rádi uvítají všechny vaše domácí mazlíčky, ať už jde o pejsky, kočičky nebo třeba cvičené motýly.

Zajistit si můžete i masáž, na které si odpočinete od každodenních stresů a zrelaxujete své unavené tělo.

Nechte se unést krásami Českého ráje

Český ráj nepatří nadarmo k oblíbeným turistickým destinacím. Má totiž co nabídnout po celý rok a tato nabídka je skutečně široká. Skály, jeskyně, hrady, muzea i aquaparky - to vše budete mít kolem sebe.

  • Hruboskalsko (10 km) - Skalní město s desítkami věží, které dosahují výšky až 90 m. Rokle a soutěsky na okraji vytvářejí romantická zákoutí. V oblasti Hruboskalska je také možné navštívit jeden z nejstarších hradů Českého ráje – hrad Valdštejn.
  • Prachovské skály (23 km) - Známé pískovcové útvary se rozkládají cca 5 km od města Jičín. Hustá síť turistických značek vás provede romantickými roklemi, po vrších skal s vyhlídkami a kouzelnými zákoutími.
  • Klokočské skály - Přírodní rezervace se skládá ze dvou částí: Betlémských a Klokočských skal, kde najdete také jeskyni Postojna a hlubokou rozsedlinu Klokočské průchody.
  • Navštivte také arboretum Bukovina, zámek Hrubá Skála nebo Bozkovské dolomitové jeskyně
Penzion na Klokočských skalách

Penzion na Klokočských skalách

Bukovina 53 , Mírová pod Kozákovem
Česká republika

Provozuje společnost:
Vít Novák IČ: 41484215


604 532 152

vit.novak1@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování