Zažijte pohodovou rodinnou dovolenou ve Františkových Lázních. Čekají na vás prostorné apartmány s plně vybavenou kuchyňkou, volný vstup do aquaparku a lázní Aquaforum, nádherné okolí i ochutnávka domácí zabijačky.
Zažijte pohodovou rodinnou dovolenou ve Františkových Lázních. Čekají na vás prostorné apartmány s plně vybavenou kuchyňkou, volný vstup do aquaparku a lázní Aquaforum, nádherné okolí i ochutnávka domácí zabijačky.

Klidná rodinná dovolená v Penzionu Natálie

Penzion Natálie se nachází v krásném prostředí Františkových Lázní, jen kousek od centra města a pouhých 150 metrů od aquaparku a lázní Aquaforum.

V penzionu se budete cítit, jako za první republiky díky útulnému vybavení, dřevěným parketám i nádherným velkým oknům. Chutné pokrmy i čas, kdy si je dáte, si zde určujete vy. Prostorné apartmány jsou totiž vybaveny plně zařízenou kuchyňkou (lednice, sporák, nádobí, toustovač, kávovar). Samozřejmostí je také vlastní sociální zařízení, TV a internetové připojení.


Kromě jiného na vás čeká také láhev sektu či ochutnávka domácí zabijačky.


Aquaforum, bazény s wellness centrem, saunami a řadou atrakcí

Lázeňské město bylo založeno v roce 1793. Pojmenováno bylo na počest císaře Františka I. a díky jednotné klasicistní architektuře mají lázeňští hosté dodnes pocit, jako by se vrátili do starých časů. Jádro města krásně doplňují rozlehlé parky a zahrady, které jsou ideální na procházky. Dnes je zde využíváno 23 pramenů, a to zejména při léčbě ženských, srdečních a cévních chorob.

Vy si tyto prameny můžete užít díky volnému vstupu do Aquafora Františkovy Lázně, které vás potěší nejenpříjemně teplou vodou v jakémkoliv počasí, ale také třeba vířivkami a saunami. Děti budou mít zase největší radost z tobogánu.

Výlet po okolí nebo do Německa

Vyhledávaným symbolem města je soška chlapce s rybou zvaná František, a staré časy připomínají také dvě romantické vyhlídkové věže, Salingburg a rozhledna u restaurace Zámeček. Na západním okraji leží soustava rybníků, největší z nich je přírodní památka Amerika.

Penzion Natálie leží pouhých 12 kilometrů od německých hranic, a tak nevynechejte ani výlet k našim západním sousedům.

Další tipy na výlety:

  • Motýlí dům v Žirovicích (4km)
  • Přírodní rezervace Soos - rozlehlé rašeliniště s jezírky, minerálními prameny, naučnou stezkou, geologickým parkem a muzeem pravěkých zvířat.
  • Karlovy Vary (46 km)
  • Mariánské Lázně (35 km)
Penzion Natálie

Penzion Natálie

Pod Lipami 13/11 , Františkovy Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Hana Jelenová IČ: 04495144


+420 777 842 899

apartmannatalie@seznam.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování