Vyrazte do Mariánských Lázní na luxusní dámskou jízdu a nechte za sebou každodenní starosti i svého muže. V ceně máte zkrášlující procedury jako je koupel, pleťová maska, anticelulitidní zábal i parafín pro hebké ruce.
Vyrazte do Mariánských Lázní na luxusní dámskou jízdu a nechte za sebou každodenní starosti i svého muže. V ceně máte zkrášlující procedury jako je koupel, pleťová maska, anticelulitidní zábal i parafín pro hebké ruce.

Perfektní dovolená v Golf Hotelu Morris **** v Mariánských Lázních

Golf Hotel Morris **** leží v klidné části oblíbených Mariánských Lázní a ročně ho navštíví přibližně 20 tisíc spokojených zákazníků. Hotel spadá pod věhlasnou síť hotelů Morris, takže si můžete být jistí maximální kvalitou služeb a ubytování.

Těšte se na elegantně vybavené pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, telefonem, internetem a minibarem, ve kterých se bude cítit příjemně i ten nejnáročnější klient.


Golf Hotel Morris **** se těší příznivým recenzím zákazníků Slevokingu, kteří oceňují jak ochotu personálu, tak služby, vybavení hotelu i lokalitu. Na portálu Booking.com má hodnocení 8,4 z 10.


V hotelové restauraci si pochutnáte na středomořské a mexické kuchyni a řeckých specialitách, které se připravují výhradně z kvalitních a čerstvých surovin. Po večeři si můžete dopřát skleničku kvalitního vína, koktejl nebo dezert.

Objevte kouzlo Mariánských Lázní

Perla mezi lázněmi - i tak se dají Mariánské Lázně nazvat. Najdete zde totiž spoustu krásných míst, které vám vyrazí dech. Takovým je třeba lázeňská kolonáda s úchvatnými stropními freskami. V Mariánských Lázních a jejich okolí se můžete těšit na více než 40 minerálních pramenů, v samotném městě jich je 6, například Rudolfův pramen, známý Ferdinandův pramen nebo nejstarší Křížový pramen.

  • Park Boheminium - Podívejte se na dokonalé makety významných památek České republiky. Všechny modely jsou vyhotoveny v jednotném měřítku 1:25, díky kterému uvidíte exponáty tak, jako byste je pozorovali z letadla ve výšce asi 200 m.
  • Pravoslavný chrám svatého Vladimíra - Chrám byl otevřen v roce 1902 a již víc než sto let zůstává středem obdivu návštěvníků pro svou neobyčejnou architekturu a nádherné bohatě zdobené interiéry.
  • Františkovy Lázně a Karlovy Vary.
Golf Hotel Morris ****

Golf Hotel Morris ****

Zádub - Závišín 724 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
MORRIS CL s.r.o. IČ: 49097415


+420 35 44 22 777

golfhotel@hotelmorris.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,5 km
Vzdálenost od lázní
2,5 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
2,5 km