Zajeďte si na dovolenou plnou odpočinku do hotelu Radějov nedaleko přehrady Lučina. Krásná okolní příroda, neomezené využívání vířivky či saun, výborná kuchyně a jako bonus výlet do sklípku s neomezenou konzumací vína.

O ubytování

Hotel Radějov **** leží ve stejnojmenné obci ukryté v podhůří Bílých Karpat. Díky poloze v obklopení lesů si zde užijete nerušený odpočinek i dovolenou plnou výletů a aktivit v přírodě.

Pouze 1 km od ubytování najdete jezero Lučina, na jehož břehu je oblíbené přírodní koupaliště. Krásnými výhledy se můžete pokochat z nedalekých rozhleden Šumárník (2 km), Travičná (3 km) nebo Holý vrch (7 km). Během pobytu v Bílých Karpatech doporučujeme navštívit také Muzeum oskeruší (2,5 km), ke kterému náleží naučná stezka. Dozvíte se zde zajímavé informace o největším ovocném stromu Evropy. Na vlastní oči také uvidíte i největší Adamcovu oskoruši starou cca 500 let. V blízké obci Strážnice (10 km) čeká na návštěvníky zámek a velmi populární Skanzen Strážnice, kde se přenesete do starodávné jihomoravské vesnice.

Za přírodními krásami se vydejte do Přírodní rezervace Čertoryje, na jejíž květnatých loukách kvete až 22 druhů orchidejí a jedná se tak a jedny z druhově nejbohatších luk Evropy. V zimě si můžete pobyt zpestřit lyžováním ve Ski parku Filipov (25 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji typu Standard nebo v nově zrekonstruovaném pokoji typu Superior. Součástí obou typů pokojů je vlastní koupelna a k vybavení patří WiFi připojení a televize. Některé pokoje mají také balkón.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci s letní zahrádkou si každé ráno pochutnáte na snídani ve formě bufetu. Během dne je pak možné objednávat pokrmy ze stálého jídelního lístku restaurace. Večeře pro hotelové hosty mají podobu lahodného tříchodového menu. Těšte se na tradiční českou a moravskou kuchyni i mezinárodní speciality. K dispozici je také bar a letní zahrádka.

Kde budete relaxovat?

Užijte si relaxaci v moderním hotelovém wellness centru, kde najdete vířivku a saunový svět s finskou, parní a infra saunou. Nechybí zde ani ochlazovací bazének, zážitkové sprchy, Kneippův chodník a relaxační zóna. Dopřát si můžete také masáž.

Cestujete s dětmi?

Hned vedle letní zahrádky restaurace je dětské hriště s trampolínou, a tak si zde rodiče mohou v klidu vychutnat odpolední kávu a zároveň dohlížet na své ratolesti.

Něco navíc

Volný čas využijte k některé ze sportovních her. V areálu je zázemí pro minigolf, ping pong, kulečník. Do těla si můžete dát v hotelové posilovně.

Hotel Radějov ****

Hotel Radějov ****

Lučina 400 , Strážnice
Česká republika

Provozuje společnost:
Wellness Hotel Radějov, s.r.o. IČ: 26306344


+420602582462

info@hotel-radejov.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Baby friendly
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Vzdálenost od jezera
0,4 km
Zastávka
0,8 km
Sjezdovka
25 km
Běžkování
21 km