Chcete si odpočinout si a nechat se unášet krásami Jeseníků? Ubytujte se v Penzionu Zlatá Hvězda a vydejte se na ta nejznámější místa jako jsou lázně Velké Losiny nebo přečerpávací elektrárna Dlouhé stráně.
Chcete si odpočinout si a nechat se unášet krásami Jeseníků? Ubytujte se v Penzionu Zlatá Hvězda a vydejte se na ta nejznámější místa jako jsou lázně Velké Losiny nebo přečerpávací elektrárna Dlouhé stráně.

Naberte nové síly v krásné přírodě Jeseníků

Nově zrekonstruovaný Penzion Zlatá Hvězda se nachází u města Šumperk, který je vstupní bránou do pohoří Jeseníků. Komfortní ubytování naleznete v útulných pokojích s vlastním sociálním zařízením, televizí i připojením k internetu.

Polopenzi si vychutnáte v příjemné restauraci přímo v penzionu, jejíž součástí je také soukromý salónek. Před výletem do hor a okolí určitě oceníte bohatou kontinentální snídani, při návratu se pak můžete těšit na skvělou večeři.

Chráněná krajinná oblast Jeseníky v celé své kráse

Město Šumperk je centrem této podhorské lokality a rozhodně stojí za návštěvu. Obdivovat budete především městskou památkovou zónu s množstvím kostelů i řadou kulturních akcí. Zajít si v centru města můžete také do vyhlášené rodinné cukrárny Picola nebo strávit odpoledne v krytém městském bazénu.

Hned za městem se do výšky začínají tyčit Jeseníky, které nabízí mnoho zajímavých turistických stezek a cyklostezek jak pro začátečníky, tak pokročilé. Přímo před penzionem začíná cyklostezka Rápotín - Zámek Velké Losiny, která vede kolem přírodního koupaliště a končí v zámeckém parku.

Jste spíše fanoušky lyžování či snowboardu? V tom případě se vydejte do jednoho z blízkých ski areálů: Klepáčov (20 km), Čenkovice (40 km) nebo do Karlova pod Pradědem (50 km).

Termální lázně Losiny i přečerpávací elektrárna

Právě Velké Losiny (5 km) v údolí Desné jsou oblíbeným cílem turistů díky svému půvabnému renesančnímu zámku, unikátní ruční papírně a jedněm z nejstarších lázní na Moravě s termálním koupalištěm.

Na výlet určitě nevynechejte ani přečerpávající elektrárnuDlouhé stráně, která se nachází ve výšce 1 353 m a je nejvyšším vrcholem Desenské hornatiny, která je součástí pohoří Hrubého Jeseníku.

Nedaleké Červenohorské sedlo je zase střediskem zimních sportů a východiskem turistických cest do Hrubého Jeseníku.

Penzion Zlatá Hvězda

Penzion Zlatá Hvězda

Šumperská 59 , Rapotín
Česká republika

Provozuje společnost:
H+M Breakstorm spol. s r.o. IČ: 03116514


723 505 288

hr.marty@seznam.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování