Užijte si romantickou dovolenou pod Pálavou v oblíbeném hotelu Drnholec ***. Těšte se na bohatou polopenzi, možnost ochutnávky vín s odborným výkladem či půjčení kol a vstup do nejoblíbenějších rakouských lázní.
Užijte si romantickou dovolenou pod Pálavou v oblíbeném hotelu Drnholec ***. Těšte se na bohatou polopenzi, možnost ochutnávky vín s odborným výkladem či půjčení kol a vstup do nejoblíbenějších rakouských lázní.

Ubytujte se v hotelu v anglickém stylu na jižní Moravě

Ubytování v anglickém stylu pod Pálavskými vrchy v populárním hotelu Drnholec ***, který nadchne všechny milovníky vína, cyklistiky a romantické moravské přírody. Hotel s rodinnou atmosférou najdete na hranicích s Rakouskem, odkud to máte blízko na Pálavu, do Mikulova i k Věstonické přehradě.

Pokoje hotelu jsou moderně zařízené - najdete zde TV, telefon a vlastní sociální zařízení (WC, sprcha). Z většiny pokojů je navíc i krásný výhled na náměstí nebo hotelovou zahradu.

V hotelové restauraci si pochutnáte jak na mezinárodní kuchyni, tak i na typických moravských a českých specialitách. V průběhu roku se tak můžete těšit na zvěřinové, rybí a chřestové dobroty. Na vyžádání je možné připravit i bezlepkové pokrmy.

Po chutném jídle si dopřejte i kávu a něco dobrého na zub - na výběr budete mít z nabídky domácích dortíků a čerstvé kávy.

Relax v oblíbených termálech Laa an der Thaya

Pokud si zakoupíte variantu se vstupem do lázní, můžete si odpočinout v nedalekých termálních lázních Laa an der Thaya (pouze 20 km = 25 minut cesty autem od hotelu), které patří mezi ty nejoblíbenější v Rakousku. Najdete zde termální bazény, vířivky, vodopády i další atrakce. Pokud se rozhodnete vydat do lázní i další den, celodenní vstupné vás vyjde na 25 €.

Cyklistika, vinice a odpočinek

Okolí penzionu je protkáno hustou sítí cyklostezek, které na sebe vzájemně navazují (Moravské vinařské stezky, Greenways Paraha-Wien, Jantarová stezka, Halo sousedé, Euro Velo 9 Weinviertel Wein Strasse), takže si kola nezapomeňte doma - v okolí je totiž stále co poznávat.

Pokud ale nejste zdatní cyklisté, nezoufejte. Vydejte se na procházku po okolí s krásnou přírodou.

Další tipy:

  • Pálava - velmi oblíbená turistická oblast.
  • Mikulov - je hlavní vinařské centrum jižní Moravy. Můžete zde navštívit četné vinné sklepy a sklípky, vinárny, vinotéky a absolvovat degustace moravských vín pod vedením zkušených vinařů.
  • Novomlýnské nádrže - vodní dílo Nové mlýny je kaskáda tří přehradních nádrží na řece Dyji.
  • Aquapark Moravia Pasohlávky - největší aquapark na Moravě se 7 bazény, 12 tobogány, 24 typy saun, 4 vířivkami a wellness zónou. Levnější vstupenky zakoupíte online.
Hotel Drnholec *** - STARÝ !!

Hotel Drnholec *** - STARÝ !!

Nám. Svobody 5/8 , Drnholec
Česká republika

Provozuje společnost:
Wornell spol. s r.o. IČ: 41605179


+420 519 519 307

booking@hoteldrnholec.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování