Penzion Na Podlesí se nachází na Javorníku a je perfektní pro dovolenou plnou výletů i odpočinek, který zažijete ve wellness. Během polopenze si pochutnáte na snídani a čtyřchodové večeři. Možnost pobytu i během svátků.

O ubytování

Penzion Na Podlesí se nachází v krásné šumavské krajině v obci Javorník. Komfortní ubytování s domácí atmosférou vám poskytne příjemné útočiště, ze kterého můžete podnikat výlety ke všem přírodním i historickým skvostům regionu. A že jich tu je!

Pobyt na okraji Národního parku Šumava potěší každého, kdo miluje přírodu. Místní divoká krajina nabízí perfektní podmínky k tichým procházkám, náročnějším túrám i výletům na kole. Stovky kilometrů značených turistických tras vás zavedou k zajímavým cílům. Na cestách vám nebude scházet ani bohaté turistické zázemí, jako jsou chaty s občerstvením.

Atraktivní místa, která stojí za objevení, najdete již v samotném Javorníku. Prohlédněte si tu třeba sochu spisovatele Karla Klostermanna (56 m) či kapličku sv. Antonína (550 m). Vyšplhejte také na rozhlednu na Javorníku (1,1 km), ze kterého za dobré viditelnosti dohlédnete až do Alp.

V okolí penzionu se doporučujeme vydat také na Královský (3 km) či Měsíční kámen (1,7 km). Navštívit můžete rovněž malebnou Horskou Kvildu (19,2 km), která platí za nejchladnější místo v Česku. Daleko to nebudete mít ani do Boubínského pralesa (30 km). Pokud chcete vyrazit za kulturou, naplánujte si výlet do Českého Krumlova (77 km), romantického jihočeského města s nádherným zámkem.

Poloha Penzionu Na Podlesí potěší nadšené lyžaře začátečníky a rodiny s dětmi. Přímo naproti penzionu se totiž nachází lyžařské vleky (50 m). Za sněhovým dobrodružstvím se můžete vypravit i do vzdálenějších skiareálů Zadov (18,2 km) nebo Kašparské Hory (13,7 km). Okolí je rovněž protkané množstvím upravených stop, a tak můžete vyrazit objevovavat místní přírodu také na běžkách.

Kde budete spát?

Ubytujete se ve dvoulůžkovém pokoji s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi. V komfortně vybavených pokojích vám nebude nic scházet. K dispozici budete mít vlastní koupelnu s vanou či sprchou a toaletou, šatní skříň, televizi i bezdrátové připojení k internetu. Z oken svého ubytování si užijete výhled do krásné přírody. Některé pokoje mají také balkon či venkovní posezení.

Zvolit můžete také dvoulůžkový mezonetový pokoj se spacím patrem s manželskou postelí. Součástí pokoje je obývák s rozkládací pohovkou, na které je možné ustlat přistýlku pro 2 osoby, televize, chodba se šatní skříní, WiFi připojení a koupelna se sprchou nebo vanou a WC.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci Na Podlesí se každé ráno od 8:00 do 9:00 podává bohatá snídaně formou švédských stolů. Těšit se můžete na vše, na co míváte po probuzení chuť - čerstvé pečivo, sýry, marmelády, ovoce a zeleniny, müsli s jogurtem a samozřejmě horké nápoje. Večer si můžete předobjednat i vejce nebo párky. Do příjemné restaurace zavítejte také na oběd nebo večeři. Ochutnáte tu pokrmy české kuchyně a doplníte je čepovaným pivem nebo moravským vínem. V létě si můžete jídlo vychutnat navenkovní terase s výhledem do krajiny.

Kde budete relaxovat?

Součástí penzionu je i parádní wellness centrum, ve kterém si můžete po dlouhém dni v přírodě odpočinout. Prohřejete se tu ve finské sauně nebo si dopřejete profesionální masáž. Nechybí ani ochlazovací bazének a odpočívárna. K vašemu pohodlí vám personál hotelu poskytne čistou osušku. Rozproudit krevní oběh můžete i chůzí na Bosonohé stezce naproti penzionu, kde promasírujete svá chodidla různými přírodními materiály - kamínky, kousky dřeva aj.

Penzion Na Podlesí

Penzion Na Podlesí

Javorník 4 , Stachy
Česká republika

Provozuje společnost:
Viktor Maleček IČ: 74675249


777 175 477

info@napodlesi.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Přednáškový sál

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
100 m
Aquapark
30 km
Sjezdovka
0,2 km