Pension Holiday, který se nachází mezi Vrchlabím a Špindlerovým Mlýnem, je ideálním místem pro aktivní rodinnou dovolenou. Ty nejzajímavější místa Krkonoš, jako je Sněžka nebo pramen Labe, máte nyní na dosah ruky!
Pension Holiday, který se nachází mezi Vrchlabím a Špindlerovým Mlýnem, je ideálním místem pro aktivní rodinnou dovolenou. Ty nejzajímavější místa Krkonoš, jako je Sněžka nebo pramen Labe, máte nyní na dosah ruky!

Načerpejte nové síly v krkonošském pensionu Holiday

Rodinný pension Holiday se nachází u krkonošského Vrchlabí. Najdete tu jak ničím nerušenou pohodu hor, tak mnoho možností pro aktivní trávení volného času.

Čeká na vás ubytování ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha) a WiFi připojením zdarma. Dále můžete kdykoliv využít společenskou místnost s TV a barem. Výhled z pokoje na okouzlující horskou přírodu pak zpříjemní každé vaše ráno.

Těšit se můžete na snídaně formou bohatého bufetu, kde si pochutnáte na různých dobrotách. Ve variantě pobytu s polopenzí získáte navíc i vydatnou večeři. Navíc možnost zapůjčení venkovního grilu (dle počasí) a u přírodního jezírka v zahradě hotelu si užít venkovní posezení.

Pokud patříte mezi milovníky piva, určitě oceníte 800 m vzdálený rodinný pivovar Pivovarská Bašta

Objevujte krásu Krkonoš

Vrchlabí je vstupní branou do Krkonoš. Z pensionu se můžete vydat na mnoho turisticky zajímavých míst - najdete zde Mumlavské vodopády, pramen Labe nebo rozhlednu Žalý, ke které vás pohodlně vyveze lanovka. Za příznivého počasí se pak můžete kochat nádherným výhledem na Sněžku, Černou horu, Medvědín nebo Ještěd.

Místní cyklotrasy vás přímo od hotelu zavedou do Špindlerova mlýna, Horních Míseček nebo na jeden z okolních zámků.

I milovníci zimních radovánek si zde přijdou na své. Rodiny s dětmi mohou využít například populární lyžařské středisko Kněžický Vrch, kde na vás čeká několik na sebe navazujících vleků, pohodlná čtyřsedačková lanovka a mírné svahy. Lyžařské středisko Benecko zase láká večerním lyžováním a příznivými cenami.

Dovolená pro každého

Někdo miluje lyžování, jiný nedá dopustit na desítky kilometrů místních běžeckých tratí, které v okolí najdete. Všichni ale jistě ocení blízký aquapark, bobovou dráhu nebo vyhlášené massage centrum ve Špindlerově Mlýně. Objevovat historii vám umožní nedaleký Vrchlabský zámek, hrad Pecka nebo Jilemnické muzeum.

Pension Holiday

Pension Holiday

Horská 512 , Vrchlabí
Česká republika

Provozuje společnost:
Ing. Jiří Čipera IČ: 71589007


+420 603 296 878

pensionholiday@seznam.cz

Check In
15:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Žádná
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma