TOP wellness pobyt během klidné části týdne v krásném 4* hotelu v lázeňských Karlových Varech. Těšte se na vířivku, solnou jeskyni, rašelinový i parafínový zábal, oxygenoterapii, čokoládovou koupel a další procedury.

O ubytování

Luxusní Hotel Millenium **** se nachází v klidné části Karlových Varů nazvané Dvory nedaleko golfového hřiště a dostihové dráhy. Jen 10 minut (600 m) to budete mít do Sklářského muzea Moser. K proslulým kolonádám dojedete autem za 15 minut. Užijte si uvolněnou atmosféru lázeňského města se vším všudy.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z celkem 51 pokojů či prostornějších apartmánů s předsíní. Všechny jsou nově a moderně zařízené, jejich součástí je televize, WiFi a vlastní koupelna s ručníky a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je elegantní restaurace, kde vás čeká gastronomický zážitek. Těšte se na bohaté snídaně a večeře o třech chodech (polévka, salát, hlavní jídlo) dle vlastního výběru.

Těšte se i na samoobslužný zmrzlinový pult se 4 druhy zmrzlin. Příjemné posezení s kávou nebo oblíbeným drinkem si užijete v prostorách Lobby baru.

Kde budete relaxovat?

Načerpejte nové síly a dopřejte svému tělu zasloužený odpočinek. V hotelu na vás čeká mimořádné wellness o rozloze 380 m². Jeho součástí je vířivka, Kneippův chodník a saunový svět s finskou, infra a parní saunou.

Kouzelnou atmosféru si užijete v solné jeskyni se solí z Himalájí a Mrtvého moře pro uvolnění dýchacích cest i mysli a dopřát si můžete i různé zábaly, koupele, oxygenoterapii, inhalace nebo masáže. K dispozici je také kosmetika, manikúra a pedikúra.

Hotel Millenium ****

Hotel Millenium ****

1. máje 27/49 , Karlovy Vary - Dvory
Česká republika

Provozuje společnost:
HOTEL GROUP LUXURY s.r.o. IČ: 04191765


+420 353 449 801

recepce@spahotel-millenium.cz

Check In
od 13:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,3 km
Vzdálenost od lázní
3,3 km
Zastávka
80 m
Aquapark
1,4 km