Zažijte romantiku jako ve filmu a ubytujte se na Zámečku Dinotice uprostřed nádherné a klidné přírody Beskyd. Těšte se na snídani formou bufetu, večeři o 2 chodech, neomezený vstup do bazénu a saunu na 60 minut pro dva.
Zažijte romantiku jako ve filmu a ubytujte se na Zámečku Dinotice uprostřed nádherné a klidné přírody Beskyd. Těšte se na snídani formou bufetu, večeři o 2 chodech, neomezený vstup do bazénu a saunu na 60 minut pro dva.

Romantický pobyt v zámeckém hotelu

Vydejte se do malebného údolí Dinotice v obci Halenkov a ubytujte se na Zámečku Dinotice, ve kterém se alespoň na pár dnů přenesete do historie. Budova zámečku se nachází na svahu hned na okraji lesa. Díky skvělému umístění si můžete být jisti, že zažijete ničím nerušenou dovolenou.

Těšte se na komfortní ubytování v příjemném zámeckém prostředí, jehož součástí jsou pokoje s LCD/TV a vlastním sociálním zařízením.

Ochutnejte speciality domácí kuchyně

Během pobytu se těšte na pokrmy z domácí kuchyně, minutky, ale i na vegetariánské a sladké speciality.

Po náročném dni si zajděte do hotelového bazénu. K dispozici je také sauna. Za příplatek je možné využít i vířivku.

Vydejte se na toulky po okolí

Okolí zámečku je ideálním místem pro milovníky cyklistiky i turistiky. Najdete zde rozsáhlou síť značených cyklostezek pro zkušené cyklisty, ale i pro rodiny s dětmi. Milovníci turistiky naopak ocení výlety po okolí - vydejte se na hrad Hukvaldy nebo navštivte sochu slovanského boha úrody - Radegasta.

Další tipy na výlet:

  • Bikepark Kyčerka - jedině tady se můžete vžít do skutečné role bikera a vyzkoušet si trasy různých obtížností.
  • Pustevny - jedno z nejznámějších míst samotných Beskyd. Najdete zde typické dřevěné stavby v lidovém slohu postavené v 19. století na návrh architekta Dušana Jurkoviče.
  • S dětmi se vydejte do ZOO Zlín Lešná a poznejte zvířátka z různých kontinentů. Tato ZOO patří k nejkrásnějším místům na celé Moravě.
  • Navštivte největší a nejstarší skanzen ve střední Evropě - Valašské muzeum v přírodě, který byl založen v roce 1925. Ve 3 expozicích (Dřevěném městečku, Valašské dědině a Mlýnské dolině) najdete cca 100 památkových objektů.
Zámeček Dinotice

Zámeček Dinotice

Halenkov 229 , Halenkov
Česká republika

Provozuje společnost:
Yellow-star s.r.o. IČ: 04514297


+420 776 509 350

recepce@zamecekdinotice.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování