Slovácko v hotelu Synot *** ve Starém Městě si užijete. Těšte se na lenošení v bazénu, whirlpoolu i saunovém světě. Kousek to máte do sirných lázní i ke Štěrkovým jezerům a Lázeňskému mokřadu. Děti do 6 let zdarma.
Slovácko v hotelu Synot *** ve Starém Městě si užijete. Těšte se na lenošení v bazénu, whirlpoolu i saunovém světě. Kousek to máte do sirných lázní i ke Štěrkovým jezerům a Lázeňskému mokřadu. Děti do 6 let zdarma.

Komfortní hotel na Slovácku

Ve velice atraktivní části Slovácka leží obec Staré Město, které je ideálním místem k rekreaci. Vypravte se do moderního Hotelu Synot ***, který poskytuje ubytování v komfortních pokojích se dvěma lůžky a to buď oddělenými či spojenými, TV/SAT, internet a některé pokoje mají také klimatizaci. Za příplatek je také možný klasický dvoulůžkový pokoj s manželským lůžkem.


Wellness hotel Synot *** je mezi zákazníky velmi oblíbený. Na internetu získal hotel hodnocení 8,7 z celkového počtu 10 bodů.


Hotelová restaurace má širokou nabídku jídel i nápojů a na výtečné polopenzi si tu jistě pochutnáte. K posezení je ideální Lobby bar, ale také stylová hospůdka.

Relaxace v luxusním wellness

Součástí hotelu je také wellness centrum, které je elegantním a stylovým světem odpočinku a dělí se na dvě části.

  • Aquacentrum, ve kterém najdete bazén s protiproudem, křišťálově průzračnou lázeň (28 °C) a vodní masáž ve whirlpoolu.
  • Saunový svět s finskou a aroma saunou, solnou a aroma parní lázní, tepidáriem s vyhřívanými lehátky a hvězdným nebem a odpočinkovou místností s relaxační hudbou.

Slovácko: jezera i lázně na dosah

V zázemí hotelu si můžete zahrát tenis, petanque, volejbal nebo fotbal. V blízkém okolí je střelnice, možnost jízdy na koních, paint ball, bowling a pro milovníky adrenalinu také tandemové seskoky, čtyřkolky či vyhlídkové lety.

  • Slovácko je přímo stvořené k túrám a cyklo výletům. Nechte se vést značenými trasami a poznejte krásy okolí.
  • Sirnaté lázně Ostrožská Nová Ves založené roku 1903 s léčivou vodou, která je ideální na léčbu kloubů, páteře a kožních chorob.
  • Přírodní památka Lázeňský mokřad, kde najdete více jak 100 druhů rostlin.
  • Štěrková jezera přezdívaná "slovácké moře" vznikla těžbou šterkopísku a jsou krásným cílem výletu.
Hotel Synot ***

Hotel Synot ***

Nad Hřištěm 1891 , Staré Město
Česká republika

Provozuje společnost:
Radmil Schneider IČ: 10092498


+420 572 541 745

synot@synothotels.com

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování