Staňte se na pár dnů lázeňským švihákem či dámou procházející se po kolonádě a vyrazte do Karlových Varů. Kromě krásného města určitě oceníte také masáž a zábal či masku (dle výběru) a vstup do bazénu Alžbětiny Lázně.
Staňte se na pár dnů lázeňským švihákem či dámou procházející se po kolonádě a vyrazte do Karlových Varů. Kromě krásného města určitě oceníte také masáž a zábal či masku (dle výběru) a vstup do bazénu Alžbětiny Lázně.

Luxusní hotel Heluan **** v centru Karlových Varů

Hotel Heluan **** se nachází v srdci lázeňského města nedaleko léčivých pramenů a je situován v historicky významné budově karlovarské kolonády. Hotel je postaven ve stylu secese, jejíž historie se datuje již od roku 1715. 

Pro hosty jsou připraveny dvoulůžkové pokoje, které mají nádherné štukové stropy a vlastní sociální zařízení (WC, vana), fén na vlasy, TV/SAT, trezor a minibar.

Během pobytu se těšte na chutnou polopenzi. Bohaté snídaně formou bufetu se podávají přímo v hotelu, na večeře si zajdete do stylové restauraci Chebský Dvůr, která je hned vedle hotelu a má fantastický výhled na historické centrum.

Relaxace podle vašeho gusta

Vyberte si wellness balíček, který nejlépe naplňuje vaši představu ideálního odpočinku a uvolněte se během masáže dle výběru a zábalu či masky na obličej (dle druhu balíčku). Těšte se také do bazénového komplexu Alžbětiny Lázně (1,2 km od hotelu) s bazénem (25 m), relaxačním bazénem s automasážními prvky, dětským brouzdalištěm, whirlpoolem, saunou a párou.

Pokud vás koupání neláká, zvolte jako alternativu návštěvu muzea Jana Bechera - Becherovky (1,5 km od hotelu), prohlédněte si bývalou továrnu, kde se Becherovka vyráběla, shlédněte film natočený pro Becherovku bratry Cabanovými a ochutnejte několik specialit z muzejního baru.

Celoroční romantika v proslulých Karlových Varech

Karlovy Vary jsou nejznámější a největší lázeňské město České republiky, kde jsou rušné ulice a kolonády obklopeny tichými zalesněnými kopci. Tyto kopce jsou navíc protkány sítí pěších stezek, které jsou ideální k procházkám. Pro pravé romantiky nechybí možnost projížďky v kočáře po kolonádě.

Pokud vyrazíte na procházku kolem hotelu, narazíte na mnoho butiků a obchůdků s typickými karlovarskými suvenýry.

Nezapomeňte navštívit zdejší populární lázně využívající k léčbě karlovarskou termominerální vodu. Při procházkách po kolonádě můžete prameny popíjet a nechat na sebe působit jejich léčebné účinky.

Hotel Heluan & Ester ****

Hotel Heluan & Ester ****

Tržiště 387/41 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
Westbohemia Hotels s.r.o. IČ: 28041844


+420 777 662 605

heluan@westbohemiahotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Lázně
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
0,3 km
Aquapark
3,4 km
Sjezdovka
18 km