Užijte si oddych v lázeňském městě a ubytujte se v Hotelu Kučera ***. Čekají vás procházky po kolonádách, wellness procedury dle výběru, romantická večeře, láhev vína na pokoji a vstup do lázní či muzea Jana Bechera.
Užijte si oddych v lázeňském městě a ubytujte se v Hotelu Kučera ***. Čekají vás procházky po kolonádách, wellness procedury dle výběru, romantická večeře, láhev vína na pokoji a vstup do lázní či muzea Jana Bechera.

Ubytování jen pár metrů od kolonády

Zažijte nezapomenutelnou dovolenou v lázeňském městě Karlovy Vary a ubytujte se v historickém Hotelu Kučera *** pouhých 80 m od dřevěné kolonády.


Zákazníci Slevokingu si nemohou vynachválit lokalitu hotelu. Kladně hodnotí také personál a bohaté snídaně formou švédských stolů v restauraci.


Těšte se na ubytování v útulně zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, rychlovarnou konvicí, lednicí, trezorem a fénem. V některých pokojích se také můžete těšit na zlatem vykládané secesní stropy a balkon s výhledem na kolonádu.

Snídaně, které si zamiluje úplně každý

V hotelové restauraci si pochutnáte na bohaté snídani, která bude probíhat formou bohatých švédských stolů s teplými pokrmy. Stejně jako v pokojích je součástí restaurace krásný fládrovaný zlacený strop, který patří pod ochranu UNESCO.

Ve vybraných variantách si také během pobytu vychutnáte romantickou večeři, která uspokojí jak milovníky masa, tak i vegetariány. Tato večeře bude servírována v restauraci Chebský dvůr, která je vzdálená přibližně 120 m (3 minuty chůze) od hotelu.


Nechte se hýčkat v srdci Karlových Varů

Co by to bylo za dovolenou bez relaxace a odpočinku. Vyberte si balíček procedur dle vlastního výběru a nechte se hýčkat přímo v hotelu. Na výběr máte jeden z následujících balíčků:

  • Balíček č. 1 obsahuje masáž zad a šíje + bahenní zábal z mrtvého moře zad a šíje.
  • Balíček č. 2 obsahuje masáž obličeje a dekoltu + výživnou pleťovou masku.
  • Balíček č. 3 obsahuje masáž rukou + parafínový zábal.
  • Balíček č. 4 obsahuje masáž zad a šíje + parní bylinnou lázeň BAOBAB.

Kolem hotelu narazíte na mnoho značkových butiků, obchůdků s typickými karlovarskými suvenýry. Pro pravé romantiky nechybí možnost projížďky v kočáře po lázeňské kolonádě. Ve vybrané variantě máte také poukázku do hotelového kadeřnictví, kde si můžete vybrat jeden z následujících balíčků:

  • Balíček objem pouze od kadeřníka zahrnuje použití řady Your Assistant, mytí, tvarující mlhu, bambusový a kokosový prášek a fixaci.
  • Balíček suché a poškozené vlasy zahrnuje mytí, hloubkovou regeneraci a fénování.
  • Balíček pro muže zahrnuje ošetření léčebnou řadou Natural tech, mytí, stříhání, masáž hlavy a vysušení.

Lázeňská kolonáda a výlety po okolí

Karlovy Vary jsou nejznámější a největší lázeňské město České republiky, kde jsou rušné ulice a kolonády obklopeny tichými zalesněnými kopci. Ty jsou protkány sítí pěších stezek ideálních k procházkám či výletům na kole. Kochejte se úchvatným pohledem na město ležící v údolí.

Nezapomeňte také navštívit zdejší populární lázně využívající k léčbě karlovarskou termo-minerální vodu. Při procházkách po kolonádě můžete prameny popíjet a nechat na sebe působit jejich léčebné účinky.

Další tipy na výlet:

  • Až si budete chtít odpočinout od rušných městských uliček, vyrazte na rozhlednu Diana, odkud budete mít Karlovy Vary jako na dlani.
  • Za návštěvu stojí i hrad Loket, kde se během prohlídky dozvíte o minulosti hradu, města a okolí.
Hotel Kučera ***

Hotel Kučera ***

Stará Louka 2/375 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
Marcela Záblocká IČ: 61766844


+420 353 235 053

info@hotelkucera.com

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování