Dovolenou v Luhačovicích - populárních moravských lázních si rozhodně užijete. V ceně je ubytování v hotelu Lužná v centru města, se snídaní formou bufetu a slevou do plovárny, která se nachází hned naproti hotelu.
Dovolenou v Luhačovicích - populárních moravských lázních si rozhodně užijete. V ceně je ubytování v hotelu Lužná v centru města, se snídaní formou bufetu a slevou do plovárny, která se nachází hned naproti hotelu.

Pobyt plný odpočinku v centru lázeňského města

Hotel Lužná najdete v centru Luhačovic, kolonádu, plovárnu, park a nově upravenou pěší zónu s obchůdky a kavárničkami máte na dosah ruky. 

Hotel v budově prvorepublikové vily stojí v klidné ulici, je obklopen zahradou a nabízí domácí a přátelskou atmosféru. Dvoulůžkové pokoje jsou příjemně zařízené, mají vlastní sociální zařízení s vanou, lednici, TV a většina z nich i WiFi. Na recepci vám rádi zapůjčí fén a žehličku, ale také vám doporučí blízké wellness nebo lázeňský dům.

V ceně balíčku máte snídaně formou švédského stolu, které se podávají od 8:00 do 10:00 hodin. Na oběd či večeři můžete zajít do jedné z mnoha okolních restaurací.

Plovárna hned naproti hotelu

Využijte slevu do městské plovárny Luhačovice, kterou najdete přes ulici. V areálu je vám k dispozici 25 m dlouhý bazén se 4 dráhami, zážitkový bazén se skákacím zálivem, chrliče, masážní trysky, lehátka i divoká řeka. 

Pro děti je na plovárně bazének s vodním ježkem a pro dospělé zase vířivka, parní komora a lehátka k relaxaci. K dispozici je také občerstvení a WiFi internet, plovárna má navíc bezbariérový přístup.

Výlety po okolí i relaxace

Luhačovice jsou nejoblíbenějšími moravskými lázněmi - projděte se zde po malebné kolonádě, ochutnejte vynikající lázeňské oplatky a samozřejmě také popíjejte léčivé minerální prameny.

  • Wellness v hotelu Alexandria **** - navštivte wellness centrum s bazénem, vířivkou, saunovým světem (parní, bylinková, solná, finská sauna a laconium), odpočinkovými zónami, vyhřívanými lavicemi a nabídkou různorodých procedur.
  • Aquapark v Uherském Hradišti (30 km) nabízí tobogány, zábavní i vyhřívané bazény, ale i plavecký bazén, prohřívárnu a wellness.

V okolí máte nespočet možností, kam vyrazit na výlet:

  • Velehrad s úžasnou bazilikou a nedalekým skanzenem v Modré.
  • Strážnice s muzeem moravské vesnice v přírodě.
  • Vizovice se zámkem a likérkou R. Jelínek, která nabízí exkurze.
  • Hrad Buchlov, Zámek Buchlovice, Kroměříž (UNESCO).
Hotel Lužná

Hotel Lužná

Solné 280 , Luhačovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Jitka Kopová IČ: 65824075


+(420) 777 830 389

hotelluzna@centrum.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování