Ideální dovolená pro páry i rodiny v Třemošnici. V ceně balíčku máte polopenzi, vstup do bazénu, infrasauny, vířivky, solné jeskyně nebo posilovny. Můžete také využít dětské hřiště nebo si opéct špekáčky nad ohništěm.
Ideální dovolená pro páry i rodiny v Třemošnici. V ceně balíčku máte polopenzi, vstup do bazénu, infrasauny, vířivky, solné jeskyně nebo posilovny. Můžete také využít dětské hřiště nebo si opéct špekáčky nad ohništěm.

Dovolená pro celou rodinu

Zajeďte si do hotelu SRC Lihovar a užijte si pohodovou dovolenou v Třemošnici nedaleko Pardubic. Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek mají vlastní sociální zařízení, klimatizaci, TV/SAT a WiFi.

Restaurace Lihovar nabízí speciality české, italské i mezinárodní kuchyně. Kombinace vnitřních prostor a venkovní zahrádky zaručuje příjemné prostředí u jídla, přídavkem navíc pro rodiny je dětský koutek.

Odpočinek ve wellness

Hotelové wellness má vše, co potřebujete k dokonalému relaxu. Vyhřívaný bazén o rozměrech 12 x 7 m slouží nejen k plavání a zábavě, ale také ke cvičení ve vodě. Pokud chcete zahnat stres a zároveň uvolnit zádové svalstvo, naložte se do místní vířivky.

Na místě naleznete i infrasaunu, která přijde vhod zvláště v podzimních dnech, kdy je třeba nastartovat imunitu. Dopřát si můžete i relaxační či sportovní masáže.

Zajděte si do solné jeskyně. Ta působí příznivě na záněty hrdla, hrtanu, nosu a zápaly plic. Preventivně působí proti chorobám srdce a napomáhá eliminovat problémy s alergiemi, s vysokým krevním tlakem a astmatem.

Aktivní pobyt

Kromě polehávání u bazénu a ve vířivce jistě využijete možnost strávit kus své dovolené aktivně. Zahrajte si bowling nebo využijte prostory areálu na pétanque či badminton, vaše ratolesti se zatím vydovádí na dětském hřišti. Večer si pak můžete opéct špekáčky na venkovním ohništi.

Brána do Železných hor

K balíčku dostanete turistickou mapu a přehled atrakcí, nic vám tedy nebrání vyrazit prozkoumat třeba Železné hory, do kterých se otvírá cesta přímo z Třemošnice.

  • Vyrazte na túru po jedné z mnoha turistických tras - projděte údolí řeky Doubravy nebo vystoupejte ke zřícenině hradu Lichnice (s možností prohlídky).
  • Pokud rádi jezdíte na kole, projeďte Hedvikovské údolí nebo Běstvinu, Maleč a Libici v podhůří Železných hor.
  • Vodní nádrž Seč (9 km) leží mezi zříceninami hradů Oheb a Vildštejn a západ slunce odrážející se od její hladiny může být opravdu krásným zážitkem.
Sportovně rehabilitační centrum Lihovar

Sportovně rehabilitační centrum Lihovar

1. máje 49 , Třemošnice
Česká republika

Provozuje společnost:
SRC Lihovar s.r.o. IČ: 27524612


+420 603 597 618

recepce@srclihovar.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování