Užijte si dovolenou ve 4* Golf Hotelu Morris v Mariánských Lázních. Těšit se můžete až na 10 odpočinkových wellness procedur, polopenzi z kvalitních surovin a vstup na golfový trenažér + dítě do 11,9 let zdarma.
Užijte si dovolenou ve 4* Golf Hotelu Morris v Mariánských Lázních. Těšit se můžete až na 10 odpočinkových wellness procedur, polopenzi z kvalitních surovin a vstup na golfový trenažér + dítě do 11,9 let zdarma.

Perfektní dovolená v Golf Hotelu Morris **** v Mariánských Lázních

Hotel leží v klidné části oblíbených Mariánských Lázní a ročně ho navštíví přibližně 20 tisíc spokojených zákazníků. Hotel spadá pod věhlasnou síť hotelů Morris, takže si můžete být jistí maximální kvalitou služeb a ubytování.

Těšte se na elegantně vybavené pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, telefonem, internetem a minibarem, ve kterých se bude cítit příjemně i nejnáročnější klient.

V hotelové restauraci si pochutnáte na středomořské a mexické kuchyni a řeckých specialitách, které se v hotelové restauraci připravují výhradně z kvalitních a čerstvých surovin. Po večeři si můžete dopřát skleničku kvalitního vína, koktejl nebo dezert.

Nechte se hýčkat v hotelovém wellness

V hotelu načerpáte spoustu nových sil, protože je pro vás připravený bohatý wellness program.

Relaxovat tak budete u levandulového či anticelulitidního zábalu nebo si po náročném dni zajdete odpočinout do medovo-mléčené koupele. Že vám to pořád nestačí? Pak se těšte na privátní vstup do vířivky nebo na vstup do aquaparku v Mariánských Lázních.

Zpívající fontána i šest léčivých pramenů

Perla mezi lázněmi - i tak se dají Mariánské Lázně nazvat. Najdete zde totiž spoustu krásných míst. Jedním z nich je třeba Zpívající fontána nebo lázeňská kolonáda s úchvatnými stropními freskami.

V Mariánských Lázních a jejich okolí se můžete těšit na více než 40 minerálních pramenů, z nich je pak v tomto městě 6, které mají blahodárné a léčivé účinky, jsou jimi například: Rudolfův pramen, známý Ferdinandův pramen nebo nejstarší Křížový pramen.

Ideální na procházku v přírodě je blízký Slavkovský les, ke kratším procházkám však bohatě postačí i okolí hotelu.

Park Boheminium nabízí miniatury významných památek ČR

Udělejte si výlet do nedalekého parku Boheminium a podívejte se na dokonalé makety významných památek České republiky.

Všechny modely jsou vyhotoveny v jednotném měřítku 1:25, díky kterému uvidíte exponáty tak, jako byste je pozorovali z letadla ve výšce asi 200 m.

Další tipy na výlet:

  • Zámek Kynžvart - historie zámku je spojena s rodem Metternichů. Těšte se na nádherný rozhlehlý anglický park a kabinet kuriozit s několika egyptskými mumiemi.
  • Františkovy Lázně - těšte se na léčivé pitné kúry při kterých můžete konzumovat až 20 pramenů přírodní minerální vody.
  • Karlovy Vary - jsou nejznámější a největší lázeňské město České republiky, kde jsou rušné ulice a kolonády obklopeny tichými zalesněnými kopci. Tyto kopce jsou navíc protkány sítí pěších stezek, které jsou ideální k procházkám. Pro pravé romantiky nechybí možnost projížďky v kočáře po kolonádě.
Golf Hotel Morris ****

Golf Hotel Morris ****

Zádub - Závišín 724 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
MORRIS CL s.r.o. IČ: 49097415


+420 35 44 22 777

golfhotel@hotelmorris.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,5 km
Vzdálenost od lázní
2,5 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
2,5 km