V hotelu Fontána *** u Brněnské přehrady vás čeká polopenze, wellness s bazénem, vířivkou a zapůjčení kol. Se svým partnerem si tak můžete užít ničím nerušený pobyt v romantickém prostředí u vody.
V hotelu Fontána *** u Brněnské přehrady vás čeká polopenze, wellness s bazénem, vířivkou a zapůjčení kol. Se svým partnerem si tak můžete užít ničím nerušený pobyt v romantickém prostředí u vody.

Hotel v klidné lokalitě u Brněnské přehrady

Hotel Fontána *** se nachází v klidném prostředí přímo u Brněnské přehrady. Ačkoli je všude kolem krásná příroda, do centra města se dostanete za 20 minut.

Ubytování je pro vás připraveno ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a nádherným výhledem na vodní hladinu přehrady. V některých pokojích je k dispozici také LCD TV.

Odpočiňte si v hotelovém wellness. Čeká na vás vyhřívaný bazén se slanou vodou, vířivka, turecké lázně a sauny. Vybrat si můžete také z nabídky masáží.

Toulky po okolí

Prestižní deník New York Times vydal seznam 52 míst, které byste si v roce 2016 rozhodně neměli nechat ujít. Jedním z nich je právě Brno (27. místo).

  • Nedaleký Hrad Veveří rozhodně stojí za vidění, dopravit se k němu navíc můžete romanticky na parníku pravidelnou lodní dopravou.
  • Kousek od hotelu je také brněnská ZOO, ideální místo na výlet pro milovníky zvířat.
  • Vypravte se do funkcionalistické vily Tugendhat (UNESCO).
  • Podívejte se na hrad Špilberk v centru města, kde vás ohromí místní kasematy i množství nejrůznějších výstav.
  • Aquapark v Kohoutovicích je skvělým zimním řešením. Těšte se na několik vnitřních bazénů, brouzdaliště, vířivku i skvělé občerstvení.
  • V centru Brna se po celý rok konají nejrůznější festivaly, veletrhy a spousta jiných kulturních či gastronomických akcí.
  • V okolí Brna za návštěvu stojí také největší propast v celé střední Evropě - Macocha nebo krápníkové jeskyně v Moravském krasu.
Hotel Fontána ***

Hotel Fontána ***

Kníničky 814 , Brno
Česká republika

Provozuje společnost:
DAAD plus s.r.o. IČ: 28302222


+420 724 704 536

info@fontanahotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 km
Vzdálenost od jezera
0,7 km
Zastávka
0,6 km