Poznejte stověžatou Prahu v hotelu JUNO *** a zažijte vše, co jste doposud nezažili. Hotel leží v parádní lokalitě jen kousek od centra, na Václavské náměstí dojedete za 10 minut. V ceně je snídaně formou bufetu.
Poznejte stověžatou Prahu v hotelu JUNO *** a zažijte vše, co jste doposud nezažili. Hotel leží v parádní lokalitě jen kousek od centra, na Václavské náměstí dojedete za 10 minut. V ceně je snídaně formou bufetu.

Ubytování ve 3* hotelu kousek od centra

Hotel JUNO *** je ideální volbou právě pro ty, kteří touží po památkách, historickém centru a tradičním českém pivu. Hotel se nachází přibližně 800 metrů (10 minut pěšky) od stanice metra Strašnická, odkud je to pouhých 5 zastávek na Václavské náměstí. U hotelu můžete parkovat zdarma.

V hotelu jsou k dispozici komfortně zařízené pokoje s TV/SAT, trezorem a vlastní koupelnou se sprchovým koutem.


Na recepci si můžete zakoupit i vstupenky do divadla, na koncerty či pražské pamětihodnosti.


Pro hosty je dále k dispozici i restaurace, kde si pochutnáte na tradiční české a mezinárodní kuchyni. Večer si můžete zpříjemnit posezením v lobby baru a dopřát si něco dobrého k pití.

Užijte si srdce Evropy se vším všudy

Hlavní město Praha nabízí nespočet variant jak strávit volný čas. Podívejte se na klasické památky jako je Karlův most, Malá Strana, Hradčany, Pražský hrad, Staroměstské náměstí s orlojem a Petřín.

  • Zajděte na výlet do krásné pražské ZOO, kde najdete i gorily.
  • Doporučujeme navštívit také Národní galerii i divadlo, České muzeum čokolády, Botanickou zahradu a Náplavku, kde se často konají různé zajímavé akce a farmářské trhy.
  • Vyzkoušejte také plavbu po Vltavě nebo bobovou dráhu.

Nezapomeňte navštívit i Krymskou ulici v pražských Vršovicích, která byla v roce 2015 zařazena slavným americkým deníkem The New York Times mezi 12 nejkrásnějších ulic v Evropě.


Navštivte Vánoční trhy v Praze a nechte se okouzlit jedinečnou slavnostní atmosférou. Na Staroměstském náměstí a Václavském náměstí začínají 26. listopadu a končí 1.1.2017. Naleznete zde desítky stánků s punčem, dobrotami a vhodnými dárky pro vaše blízké.


Hotel Juno ***

Hotel Juno ***

Štěchovická 2296 , Praha
Česká republika

Provozuje společnost:
VISION - CZ s.r.o. IČ: 26439310


+420 274822276

reservation@hoteljuno.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná