Vyrazte do Krkonoš a užijte si letní pohodu v hotelu Horní Pramen ve Špindlerově Mlýně. Z pokojů můžete každý den obdivovat malebnou krkonošskou přírodu. Polopenze, sauna a spousta slev (aquapark, bobová dráha, bowling).

O ubytování

Hotel Horní Pramen **+ se nachází v nejklidnější části horského střediska Špindlerův Mlýn. Díky poloze na jižním svahu Železného vrchu uvidíte celé horské městečko jako na dlani. Hotel je ideálním výchozím bodem pro výlety pěšky i na kole a samozřejmě také populárním letoviskem pro lyžaře.

Vydejte třeba na oblíbenou Dřevařskou stezku k prameni Labe (10 km) a Labskému vodopádu, projděte se na Krakonošovu vyhlídku (5 km), k Dlouhému vodopádu (4,6 km) nebo k Rennerově studánce (16 km). Daleko to není ani k bobové dráze (2,3 km) a do Muzea Lega (2 km). Hezká procházka vás čeká okolo Labské přehrady (3,3 km), v té se sice nevykoupete, můžete ale prověřit své rybářské schopnosti. Naopak vodních radovánek si do sytosti užijete v Aquaparku Špindlerův Mlýn (1,8 km), kde se vyřádíte ve vnitřních i venkovních bazénech a odpočinete si ve wellness zóně se saunami a solnou jeskyní.

V zimě jistě náležitě oceníte mnohakilometrovou síť upravovaných běžeckých tras či blízkost vyhlášených lyžařských areálů. Jedním z nejvyhledávanějších je Svatý Petr (1 km) s 11 sjezdovkami, kde se každoročně koná celá řada zajímavých sportovních akcí. Nedaleko budete mít i Medvědín (4 km) a 1km černou sjezdovkou a jednou z nejširších červených tratí v Česku. Jen cca 13 km od hotelu čeká také Skiareál Herlíkovice se 12 sjezdovkami a 4 běžeckými tratěmi.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlně zařízeném pokoji s vlastní koupelnou. Fén je možné zapůjčit na recepci hotelu. V každém pokoji budete mít k dispozici také WiFi připojení.

Dvoulůžkový pokoj s balkonem a výhledem na hory měří 18,2 m² a z balkonu si užijete výhled na hory. V pokoji najdete manželskou postel nebo 2 jednolůžkové postele, psací stůl a skříň.

Třílůžkový pokoj Economy (16,4 m²) představuje jednoduchou variantu pro menší rodiny. Najdete v něm manželskou postel a samostatné jednolůžko, psací stůl a šatní skříň. Z oken budete mít krásný výhled na hory.

Třílůžkový pokoj Standard (24 m²) je prostornější, zahrnuje 2 ložnice, a díky tomu poskytne více soukromí. Opět se dočkáte manželské postele a samostatného jednolůžka, navíc je zde stůl s posezením.

Čtyřlůžkový pokoj (37,4 m²) se skládá ze 2 samostatných ložnic, v každé jsou 2 postele (oddělené nebo spojené), psací stůl a skříň. I tento pokoj má výhled na hory.

Pětilůžkový pokoj měří 35,4 m² a má 2 oddělené ložnice. První je vybavená manželskou postelí, psacím stolem a křeslem s podnožkou. Ve druhé čekají 3 jednolůžkové postele. V koupelně má tento pokoj kromě klasického sprchového koutu a toalety navíc také bidet.

Šestilůžkový pokoj má plochu 71 m² rozloženou mezi 2 ložnice a obývací pokoj. V každé ložnici jsou 3 postele a křeslo s podnožkou k posezení, v obývacím pokoji jsou potom 4 křesla, stolek a skříně. Výhodou může být koupelna, ve které najdete nejen sprchový kout, ale i vanu.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci s barem nabízejí pestrý výběr kvalitní domácí i mezinárodní kuchyně. Vynikající snídaně i večeře se zde servírují formou bufetu, ze kterého si vždy vyberete přesně podle chuti. Za hezkého počasí je také možnost grilování nebo táboráku.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dni stráveném na výletech či na lyžích přijde vhod odpočinek v horké sauně. Dopřát si můžete i relaxační masáž.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je připraven dětský koutek se spoustou her i venkovní hřiště s domečkem a dalšími atrakcemi. V hotelu je navíc k zapůjčení dětská postýlka.

Něco navíc

O zábavu rozhodně nouze nebude – zahrát si můžete pétanque, stolní tenis, fotbálek a šipky.

Hotel Horní Pramen **+

Hotel Horní Pramen **+

Špindlerův Mlýn 25 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Provozuje společnost:
MAPAB s.r.o. IČ: 03203310


+420 732 166 167

info@hornipramen.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Zastávka
1 km
Aquapark
0,6 km
Sjezdovka
0,8 km