Poznejte Jizerky pěšky či na kole - pobyt v novém penzionu Černá Říčka s polopenzí. Ve volném čase si užijte hotelové wellness, jízdu na bobové dráze nebo se vydejte na výlet do okolní krásné přírody. Platnost do října.
Poznejte Jizerky pěšky či na kole - pobyt v novém penzionu Černá Říčka s polopenzí. Ve volném čase si užijte hotelové wellness, jízdu na bobové dráze nebo se vydejte na výlet do okolní krásné přírody. Platnost do října.

Pohodové ubytování v Jizerských horách

Hledáte místo, kde můžete strávit pár dní obklopeni krásnou přírodou a zároveň si užít vkusného a komfortního ubytování? Tak to je pro vás penzion Černá Říčka tím pravým.

Krásně zrekonstruovaný penzion stojí v upraveném přírodním areálu, který poskytuje bohaté možnosti sportovního a společenského vyžití. Ubytováni budete ve dvoulůžkových pokojích. Součástí každého pokoje je vlastní sociální zařízení (sprchový kout, WC) a LCD TV včetně přístupu pro USB kabel.

Stravovat se budete formou vydatné polopenze a to přímo v restauraci penzionu. Restauraci má na starost zkušená kuchařka, která se vám pokusí splnit každé vaše gastronomické přání.

Ve volných chvílích využijte venkovní hřiště, hernu s fotbálkem, kulečníkem i šipkami nebo využijte možnost grilování a opékání nad ohništěm. Pro děti je k dispozici dětské hřiště s houpačkami, trampolínou, pískovištěm a hradem, v případě nepříznivého počasí si jistě užijí vnitřní hrací koutek.


Relaxace ve venkovní vířivce

V penzionu se nachází úplně nové wellness centrum, jehož součástí je také venkovní vířivka, kde si užijete zasloužený odpočinek po celodenním výletě. Za příplatek si užijte také saunu.


(Ne)známé Jizerky vás nadchnou

Jizerské hory jsou nejsevernějším pohořím Česka, najdete je mezi Krkonošemi a Jizerskými horami. Nejvyšším vrcholem české strany je Smrk (1124 m n.m.).

Zdejší krajinu je ideální poznávat na kole - využijte husté sítě cyklostezek, která vás provedou mezi osadami, horskými chatami a rozhlednami, z nichž si užijete úžasné výhledy do okolí. 

V blízkosti penzionu doporučujeme navštívit:

  • Bobovou dráhu v Janově nad Nisou o délce necelého kilometru s 22 zatáčkami a raritou v podobě karuselu, který otočí bob o 450 stupňů. Ideální zábava pro milovníky adrenalinu.
  • Sklárnu Harrachov a pivní lázně.
  • Aquapark v Jablonci nad Nisou, který je ideální k osvěžení během horkých dní.
  • Nejstarší český aquapark Babylon v Liberci, kde si užijete spoustu zábavy.
  • ZOO v Liberci, která nadchne především děti.- IQ park, který je taktéž v Liberci.
Pension Černá Říčka

Pension Černá Říčka

Mlýnská 785 , Desná
Česká republika

Provozuje společnost:
Jan Dráb IČ: 63954516


+420 605 220 900

info@pensioncernaricka.com

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování