V srdci horského střediska Bělá pod Pradědem najdete chatu Eduard. Projeďte se po kouzelné okolní přírodě na koloběžkách nebo ji poznávejte pěšky. V ceně také láhev vína, karta Jeseníky Region Card a sleva na vířivku.
V srdci horského střediska Bělá pod Pradědem najdete chatu Eduard. Projeďte se po kouzelné okolní přírodě na koloběžkách nebo ji poznávejte pěšky. V ceně také láhev vína, karta Jeseníky Region Card a sleva na vířivku.

Chata Eduard v nádherné přírodě Hrubého Jeseníku

Odpočiňte si od každodenního stresu uprostřed horského střediska Bělá pod Pradědem v chatě Eduard, ve které si budete připadat jako na venkově u babičky. Krásná lokalita chráněné krajinné oblasti Hrubý Jeseník je kouzelná i na podzim.

Ubytování je zajištěno v pokojích s podkrovní částí. Na pokojích hosté najdou TV. Sociální zařízení je umístěno na chodbě a je společné s ostatními pokoji. Za příplatek je možný pokoj s vlastním sociálním zařízením.

V chatě je k dispozici restaurace, kde se servíruje výtečná polopenze. Na něco dobrého můžete zajít do kavárny a denního baru.

Do lázní, na koupaliště i na výlet

Jeseníky jsou skvělou lokalitou pro milovníky turistiky a cykloturistiky. Nadšeni budete také pokud rádi podnikáte výlety za přírodními krásami či za historickými památkami - v okolí jich je spousta. Raději lenošíte? Nebojte, na dosah jsou lázně a aquaparky.

Kam za vodou?

  • Pokud se rádi koupete, zajděte do Lázní Karlova Studánka, kde je bazén s teplou vodou a řadou atrakcí.
  • Krytý bazén s masážními tryskami v Lázních Jeseník a letní koupaliště v Jeseníku.
  • Aquacentrum v České vsi.

Na výlet se vydejte k místním přírodním i historickým památkám.

  • Výstup na Praděd, který je nejvýše položeným místem celých Jeseníků. Po zdolání tohoto hřebenu si můžete dát něco dobrého v restauraci, nebo se pokochat výhledem z rozhledny.
  • Vrcholy Šerák nebo Zlatý Chlum jsou skvělým cílem túry.
  • Dlouhé stráně - pokud patříte mezi technické typy, pak nezapomeňte na tuto elektrárnu, která je třetí největší přečerpávací vodní elektrárnou na světě.
  • Krápníkové jeskyně Na Pomezí a Špičáku vás uchvátí.
  • Zámek v Javorníku či ve Velkých Losinách (Muzeum ručního papíru a termální lázně) uvítají milovníci historie.
  • Hrad Sovinec hrad ze 13. století, díky kterému se budete cítit jako uprostřed pohádky (30 km od hotelu).
  • Na procházku se můžete vydat do okolních lesů.
Chata Eduard

Chata Eduard

Bělá 44 , Bělá pod Pradědem
Česká republika

Provozuje společnost:
SPAHO s.r.o. IČ: 24783315


+420 602 447 557

info@chataeduard.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování