Vraťte se v čase a užijte si dokonalý pobyt v prvorepublikovém Letohrádku svatý Vojtěch. Bydlet budete v dobově vybavených pokojích a odpočinete si ve wellness a v rozsáhlé zahradě s pávy. Vyberte si i z letních termínů.

O ubytování

Vraťte se v čase a nechte se ubytovat jako za dob první republiky, kdy slušné vychování a vybraná etiketa byla samozřejmostí. Letohrádek svatý Vojtěch v obci Počátky na Vysočině je naprostým unikátem, začátky 20. století na vás dýchají z každého koutu hotelu a pobyt zde je fantastický zážitek. V okolí budete mít k procházkám či projížďkám na kole přírodu s rybníky (Smrčkův, Lihovarský, Nůzov), k pramenu sv. Vojtěcha to budete mít 1,8 km a ke Kamennému kruhu Druidů 2,8 km. Zatoužíte-li po poznávání historie trochu více, 17 km od Letohrádku se nachází město Telč se všemi svými krásami. V zimě pak nevynechte ski areál Antonka (16 km) nebo ski areál Vysoká (51 km).

Kde budete spát?

Letohrádek nabízí ubytování v luxusních dobových pokojích. Každý z pokojů je odlišný a je pojmenován po historicky významné osobnosti. Uložit se tak můžete v pokoji Lídy Baarové, Vlasty Buriana, Jana Wericha nebo třeba Huga Haase.

Pokoj Vlasty Buriana zaujme původní dřevěnou podlahu a dobovým dřevěným nábytkem s kovovými prvky. Je vybavený komfortním dvoulůžkem, posezením a samostatnou koupelnou se sprchovým koutem.

Půvabný interiér s malovaným nábytkem v pokoji Hany Vítové potěší všechny romantické duše. Nechybí manželská postel a koupelna se sprchovým koutem.

Útulnému pokoj Věry Ferbasové laděnému do červených barev dominuje velká manželská postel a posezení s koženou pohovkou. Koupelna je vybavená sprchovým koutem.

Pokoj Ladislava Peška je ideální pro romantický pobyt pro dva. Zaujme nádhernou dřevěnou koupelnou s dobovou vanou, manželská postel i doplňky jsou laděné do uklidňující zelené barvy.

Z prostorného pokoje Huga Haase dýchá elegance díky nábytku a doplňkům z tmavého dřeva. Kromě manželské postele si můžete pohovět i na čalouněné pohovce, pokoj nabízí také možnost přistýlky. V koupelně najdete stylovou vanu na nožičkách.

Apartmán Svatopluka Beneše nabízí útulnou ložnici s manželskou postelí a oddělený obývací prostor s pohovkou. V pokoji je možnost přistýlky a koupelna je unikátní dobovou sedací vanou.

Vzdušný pokoj Lídy Baarové je laděný do světlých barev a vybavený dobovým nábytkem. Kromě manželské postele zde najdete také čalouněnou pohovku a toaletní stolek s velkým zrcadlem. Koupelna je vyvedená v zelené barvě a vybavená sprchou.

Na čem si pochutnáte?

Zážitek z letohrádku vkusně doplní stylová restaurace. Opečovávat vás bude dobově oblečený personál. Ať už si budete pochutnávat na specialitách podle tradičních receptů M. D. Rettigové, nebo si vyberete z nabídky evropských kuchyní, vše bude připraveno s láskou, péčí a z čerstvých surovin z místních zdrojů. V letních měsících si můžete tyto pochoutky vychutnat na letní terase.

Kde budete relaxovat?

V malém wellness si budete moci odpočinout v infra sauně, vířivce či pod rukami zkušených masérů při některé z procedur.

Letohrádek sv. Vojtěch

Letohrádek sv. Vojtěch

U Smrčku 334 , Počátky
Česká republika

Provozuje společnost:
BEN SOL s.r.o. IČ: 27614760


+420 561 034 834,

info@svatyvojtech.cz

Check In
14:00 - 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 400 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
16 km