Zajeďte si s přáteli či rodinou na Šumavu - zalyžujete si ve ski areálu Zadov - Churáňov (jen 300 m od hotelu), odpočinete si ve wellness nebo poznáte krásy národního parku. V ceně polopenze, vstup do fitness a slevy.
Zajeďte si s přáteli či rodinou na Šumavu - zalyžujete si ve ski areálu Zadov - Churáňov (jen 300 m od hotelu), odpočinete si ve wellness nebo poznáte krásy národního parku. V ceně polopenze, vstup do fitness a slevy.

Hotel jen kousek od sjezdovek

Hotel Olympia*** leží na Šumavě v obci Zadov, jen 300 metrů od lyžařského areálu Zadov - Churáňov. Je tedy ideálním místem pro milovníky lyžování, ale i pro ty, kteří si chtějí odpočinout.

Dvoulůžkové pokoje (s možností přistýlky) mají vlastní sociální zařízení, televizor a krásný výhled.

Těšte se na bohaté snídaně servírované formou bufetu i na vynikající večeře (výběr z tříchodového menu). 1x za den si můžete dát kávu nebo čaj se zmrzlinou (v ceně).

Najdete tu i bar a hernu s kulečníkem, šipkami, stolním tenisem a fotbálkem, kam se můžete uchýlit večer. V hotelu vám také rádi uschovají lyže a zapůjčí Nordic Walking hole. Pro děti je zde dětský koutek, venku dětské hřiště s houpačkou.

Hotel má své vlastní wellness centrum, kde je vířivka i sauna, infrasaunu a bazének se studenou vodou - využijte slevu 20% na vstup. Vyberte si ze široké nabídku masáží a zacvičit si můžete ve fitness (zdarma).

Lyžování na Šumavě: sjezdovky i běžkařské tratě

Pokud rádi lyžujete bude vás zajisté zajímat nejbližší lyžařské středisko, kterým je Zadov - Churáňov (300 m od chaty). V lyžařském areálu najdete 7 sjezdovek, lyžařskou školu a upravené běžecké tratě. Zdarma ke středisku jezdí skibus a navíc si rovnou v hotelu můžete zakoupit skipas se slevou.

Můžete také využít další sjezdovky v okolí, například Nové Hutě (10 km) - místo vhodné pro rodiny s dětmi, začátečníky a mírně pokročilé lyžaře nebo Kašperské Hory (19 km) kde je červená, modrá i žlutá sjezdovka (o celkové délce 1,5 km) a možnost nočního lyžování.

Národní park Šumava i památky

Zadov je obklopená krásnou přírodou vybízející k výletům. Vydejte se na horu Javorník kde se nachází Klostermannova rozhledna nebo se zajeďte podívat na hrad Kašperk do Kašperské hory. Užijte si také voňavé lesy, jezera a obzor plný kopců Národního parku Šumava a Boubínského pralesa.

Sporthotel Olympia

Sporthotel Olympia

Zadov 349 , Stachy
Česká republika

Provozuje společnost:
Ing. Petr Nehoda IČ: 11216441


388 428 224

recepce@sporthotelolympia.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná