Užijte si okouzlující přírodu, odpočinek a lyžování ve Vacově na Šumavě. V ceně pobytu je polopenze, vstup do privátní sauny a vířivého ochlazovacího bazénku. V okolí je spousta možností turistiky i cykloturistiky.
Užijte si okouzlující přírodu, odpočinek a lyžování ve Vacově na Šumavě. V ceně pobytu je polopenze, vstup do privátní sauny a vířivého ochlazovacího bazénku. V okolí je spousta možností turistiky i cykloturistiky.

Útulný penzion s rodinnou atmosférou

Ubytováni budete v rodinném penzionu Plus v jednom z pěti dvoulůžkových pokojů (možnost přistýlky). Každý pokoj má své vlastní sociální zařízení se sprchou, umyvadlem a WC. Dále je v pokoji televize a wifi zdarma.

Bohatá polopenze se podává v útulné restauraci. Snídaně jsou servírovány od 8:00 hodin formou švédských stolů. Večeře se podává v 18:00 hodin a těšit se můžete na čtyři chody (salátový bufet, polévku, hlavní chod, dezert). Po dohodě lze připravit vegetariánskou a bezlepkovou stravu.

Lyžování na Šumavě

Pokud rádi lyžujete bude vás zajisté zajímat nejbližší lyžařské středisko, kterým je Zadov - Churáňov (13 km od Vacova). V lyžařském areálu najdete 7 sjezdovek, lyžařskou školu a upravené běžecké tratě.

Můžete také využít sjezdovku Javorník s každodenním večerním lyžováním anebo si zajet do Ski areálu Kašperské Hory (19 km).

Jedete na dovolenou s dětmi? Pak určitě nevynechejte návštěvu lyžařského střediska Mitterdorf ležící na německé straně Šumavy (vzdálené jen 48 km), najdete tu jeden z nejlepších dětských ski areálů na světě.

Národní park Šumava i památky

Obec Vacov je obklopená krásnou přírodou vybízející k výletům. Vydejte se na horu Javorník kde se nachází Klostermannova rozhledna nebo se zajeďte podívat na hrad Kašperk do Kašperské hory či na zámek Vimperk.

Užijte si voňavé lesy, jezera a obzor plný kopců Národního parku Šumava a Boubínského pralesa.

Dopřejte si odpočinek i zábavu

Ke sportovnímu vyžití využijte kurt s umělým povrchem pro tenis, nohejbal, nebo minifotbálek, který je vzdálen 100 m od penzionu. Zabaví vás také místní rarita - přírodní kuželky.

Po návratu z výletu uvítáte možnost odreagovat se v sauně. V ceně pobytu máte privátní vstup do sauny a vířivého ochlazovacího bazénku na 90 minut pro dvě osoby (1× vstup při pobytu na 3 a 4 dny, 2× vstup při pobytu na 6 dnů).

Penzion Plus (starý)

Penzion Plus (starý)

Vlkonice 122 , Vacov
Česká republika

Provozuje společnost:
Michal Holý IČ: 42047391


732968627

ubytovani@pensionplus.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování