Klidné ubytování ve Františkových Lázních s bohatými snídaněmi jen kousek od lázeňské kolonády. Užijte si odpočinkovou dovolenou v tradičním lázeňském městě se vstupem do Aquafora a slevami na wellness.
Klidné ubytování ve Františkových Lázních s bohatými snídaněmi jen kousek od lázeňské kolonády. Užijte si odpočinkovou dovolenou v tradičním lázeňském městě se vstupem do Aquafora a slevami na wellness.

Penzion Rossini jen 300m od centra Františkových Lázní

Františkovy Lázně leží v Karlovarském kraji v okresu Cheb, městem plným historických a kulturních památek. Léčivé účinky tamějších pramenů jsou známy od 15. století.

Ve Františkových Lázních využijte léčivé pitné kúry, při které můžete konzumovat 20 pramenů přírodní, minerální vody.

Komfort tříhvězdičkového standardu v kombinaci s klidem lázeňského domu, to je ubytování v penzionu Rossini. Do centra to máte procházkovou chůzí jen pár minut, přesto se můžete těšit z klidu a pohody, kterým je penzion prostoupen.

Penzion se nachází v blízkosti lázeňské promenády a městských parků. Možností na procházky je tedy opravdu dostatek. Čekají na vás pěkné čisté a nekuřácké pokoje, ve kterých máte k dispozici vlastní sociální zařízení, TV se satelitem i wifi.

Přímo v penzionu si pochutnáte na bohatých snídaních, které vám dodají energii na celý den. A nebyl by to ten pravý pobyt v lázních, pokud byste si také nedopřáli lázeňské procedury či wellness.

Relax v teplé vodě v Aquaforum Františkovy Lázně

Jen 10 minut pěšky od penzionu najdete největší aquapark českých lázní - Aquaforum. Zde si užijete relax v příjemně teplé vodě ve 3 vnitřních a 3 venkovních bazénech s vodními atrakcemi.

Dále je zde whirlpool, tobogán, vodní skluzavky, jeskyně, stěnová masáž, masážní lavice, perličková koupel, vřídla a sauna.

Balíček slev na wellness nebo konzumaci piva

V rámci ubytování získáváte množství zajímavých slev na wellness procedury v nedalekém hotelu Zátiší. Vybrat si můžete z široké škály masáží nebo dalších procedur.

Při výletech do okolí se určitě zastavte v nedalekém Kynšperském pivovaru, který se těší přízni zákazníků již od roku 1595. Můžete se vydat na exkurzi po pivovaru a ochutnat místní mok s 10% slevou.

Zde je pár tipů, kam se vydat:

  • Zámek Kynžvart
  • Rozhledna Salingburg z roku 1906 ve stylu středověkého hradu
  • Rybník Amerika s půjčovnou loděk a restaurací
  • Historické město Cheb
  • Světoznámé lázně Karlovy Vary
Penzion Rossini

Penzion Rossini

Lidická 5 , Františkovy Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
PEMAKRA s.r.o. IČ: 02369826


+420 727 834 602

info@rossini.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování