Dovolená na Vysočině je zárukou spousty aktivit po celý rok. Ubytujte se ve 3* hotelu Medlov a těšte se na polopenzi i wellness procedury. Vydejte se na hrad, ke skalám, známému poutnímu kostelu nebo na Divoký západ.
Dovolená na Vysočině je zárukou spousty aktivit po celý rok. Ubytujte se ve 3* hotelu Medlov a těšte se na polopenzi i wellness procedury. Vydejte se na hrad, ke skalám, známému poutnímu kostelu nebo na Divoký západ.

Dovolená uprostřed Vysočiny v hotelu Medlov***

Dovolenou na Vysočině si skvěle užijete v hotelu Medlov***, který leží přímo u rybníka Medlov. Ať už se rozhodnete pro dovolenou v jakémkoli ročním období, nudit se určitě nebudete.

Pokoje hotelu mají vlastní koupelnu, TV/SAT. Zdarma se připojíte k wifi. Na dobrém jídle v podobě české či mezinárodní kuchyně si pochutnáte v hotelové restauraci. Dále v hotelu nechybí letní terasa, která nabízí příjemné posezení během slunečných dní a od května bude k dispozici také vinárna.

Odpočiňte si u wellness procedur

Od května se můžete těšit na kompletně zrekonstruované wellness centrum ve venkovním domečku, kde najdete: sauny, ochlazovací bazén s vodopádem, masážní místnost, aroma jeskyni nebo relaxační zónu.

V ceně balíčku máte také wellness kredity, které můžete využít na tyto služby: zábaly, masáže a koupele.

Do přírody i za historií

Můžete podniknout různé výlety nebo si zasportovat:

  • Rybník Medlov - leží přímo u hotelu a v létě se z něj stává místo ideální pro vodní sporty a koupání.
  • Devět skal - obdivovat můžete tento nejvyšší vrchol Žďárských vrchů (836 m), který je zároveň přírodní památkou.
  • Žákova hora - vydejte se na tento záhadou opředený kopec o ztracených žácích ze žďárského kláštera, kteří se z návštěvy tohoto vrcholu už nevrátili.
  • Hrad Pernštejn - tento majestátní hrad sídlící na skále vypadá přesně jako z pohádky a je skvělým místem pro odpolední výlet.
  • Westernové městečko Šiklův mlýn - vyzkoušejte, jak to vypadalo na Divokém západě a užijte si spoustu zábavy a dobrodružství mezi pistolníky, lupiči i odvážnými kovboji.
  • V zimní sezóně si užijte 100 km běžeckých tras a ski snow park Harusův kopec.

Dovolená je ideální volbou také pro milovníky kol. Lesní krajina a asfaltové cesty jsou vhodné pro obdivování okolí z cyklistického sedla.

Hotel Medlov ***

Hotel Medlov ***

Fryšava 143 , Nové Město na Moravě
Česká republika

Provozuje společnost:
Pilifi, s.r.o. IČ: 02007304


+420 566 619 201

info@medlovhotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná