Pravá zima v Krkonoších pro dva i rodiny s polopenzí a wellness v hotelu Fit Fun*** přímo u lanovky na Čertovu horu. Těšte se na bazén neomezeně, saunu a další procedury dle balíčku. 1 dítě do 10 let má pobyt zdarma.

O ubytování

Hotel Fit Fun *** se nachází v okrajové části střediska Harrachov a nabízí pohodlné ubytování přímo na úpatí Čertovy hory. Díky skvělým atrakcím a krásným výletním cílům si zde užijete dovolenou v každém ročním období.

Čtyřsedačková lanovka na Čertovu horu je vzdálena pouze 300 m, jen pár minut cesty vás tak dělí od jednoho z nejnavštěvovanějších lyžařských středisek v Česku. Další dva vleky s večerním lyžováním jsou v okruhu 200 m. Velmi oblíbený je také nedaleký Ski areál Rokytnice nad Jizerou (5 km) a vyzkoušet můžete i lyžařské areály v Pasekách Nad Jizerou (12,4 km) nebo Studenově (7,4 km) .

V teplejších měsících potěší, že v okolí hotelu vede spousta tras pro výlety pěšky i na kole. Vydejte se třeba k Mumlavskému vodopádu (2 km) nebo si projděte Včelí naučnou stezkou (1,5 km). V centru Harrachova můžete navštívit například hornické muzeum (2 km) nebo sklárnu Novosad (4 km), která je nejstarší sklárnou na světě a dnes k ní patří i oblíbený pivovar. Jedinečným zážitkem je nostalgická jízda vlakem s unikátní ozubnicovou lokomotivou do Tanvaldu.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z pohodlných pokojů hlavní (A) či vedlejší (B) budovy. Každý pokoj je vybaven vlastní koupelnou se sprchovým koutem, televizí a WiFi připojením.

  • Dvoulůžkové pokoje jsou vybavené manželskou postelí a mohou mít i stolek s posezením. Pokoje v budově A měří 20 m², pokoje v budově B bývají trochu menší (15 m²).

  • Třílůžkové pokoje v budově A mají plochu 25 m² a najdete v nich manželskou postel, samostatné jednolůžko a stolek.

  • Čtyřlůžkové pokoje v budově A nabídnou plochu 30 m², 2 částečně oddělené spací zóny s manželskými postelemi a malé posezení.

Na čem si pochutnáte?

Chloubou hotelu je vyhlášená restaurace, která každý den připravuje delikatesy z čerstvých, lokálních surovin a produktů té nejvyšší kvality. Díky spolupráci s regionálními farmáři a dodavateli máte ideální příležitost okusit autentické chutě místních luhů a hájů. Vynikající kávu či lehké občerstvení si můžete dát i v elegantním Lobby Baru.

Kde budete relaxovat?

Po dni stráveném v nádherných okolních horách si odpočinete v hotelovém wellness. A co zde najdete?

  • Bazén s krásným výhledem,
  • finskou saunu s vyváženou teplotou a vlhkostí,
  • masérnu s pestrou nabídkou masáží.

Cestujete s dětmi?

Na nejmenší hosty čeká kouzelný dětský koutek – svět kreativity, zábavy a dobrodružství. Vaše ratolesti si zde užijí skvělé chvíle v bezpečném a inspirativním prostředí. Za hezkého počasí si vyhrají také na venkovním hřišti s prolézačkami a trampolínou.

Něco navíc

Během dne si můžete posedět a poklábosit v klidném prostředí zimní zahrady. Pokud by vám naopak chyběla aktivita, zavítejte do hotelového fitness centra nebo bowlingového centra.

Hotel Fit Fun ***

Hotel Fit Fun ***

Rýžoviště 427 , Harrachov
Česká republika

Provozuje společnost:
ATANERŠ HOTELS s.r.o. IČ: 24217247


+420 704134134

rezervace@hotelfitfun.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 150 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
100 m
Sjezdovka
0,2 km
Běžkování
2,6 km